ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ligue 2: Χάβρη -Βαλενσιέν

Ligue 2: Χάβρη -Βαλενσιέν
Spread the love

Στο Λα Οσεάν η πρωτοπόρος Χάβρη κοντράρεται με την  Βαλενσιέν.

Οι γηπεδούχοι και πρωτοπόροι  με +2 απέναντι στη Μπορντό,προέρχονται απο την ήττα κόντρα στην Ανεσί με 1-0  σε ένα ματς όπου εμφανίστηκαν νευρικοί και την πάτησαν. Μάλιστα ,έχασαν  και με αποβολή ένα απο τους πολύ καλούς τους παίκτες, τον επιθετικό Τιαρέ που αποβλήθηκε στο 90 και τιμωρήθηκε απο την ομοσπονδία με 5 αγωνιστικές.  Εντός έδρας έχει 10-7-0 με τέρματα 22-7. Νεότερη απουσία ο νεαρός επιθετικός Τζουτζού με 16 συμμ-1 γκολέχοντας υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας στο Παγκόσμιο νέων.

Η Βαλενσιέν,  είναι σε κίνδυνο ,όντας κάτω απο τη ζώνη του υποβιβασμού.  Με  μία νίκη  σε 13 ματς(1-7-5) , η ομάδα του Κανταρί που αδυνατεί να κάνει νίκες (μόνο μία έχει και αυτή εκτός κόντρα στην Αμιάν, 0-2 )  είναι στο -2 από τη σωτηρία και πλέον κάθε ματς είναι τελικός! Εει δύο σερί ισοπαλίες (3-3 με Νιμ και 1-1 με την Πό, στο τελευταίο ματς,με την οποία και παλεύει για την σωτηρία.  Εκτός έδρας έχει 3-4-10 αλλά και αρκετές απουσίες εδώ και καιρό.

Προϊστορία: 6-2-1.

Εκτίμηση: Η Χάβρη είναι το φαβορί αλλά τα παιχνίδια τα παίρνει οριακά ,τα περισσότερα.. Από την άλλη ,η Βαλενσιέν παίζει τη ζωή της και πρέπει να βγει μπροστά. Συν ότι ο Αυστριακός Γκρμπιτς, με 8 γκολ είναι επικίνδυνος.

ΠΡΟΤΑΣΗ Γκολ γκολ

 

(Visited 232 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x