ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τελικός Κυπέλλου : ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Τελικός Κυπέλλου : ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Spread the love

Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας που τείνει να γίνει ρουτίνα ανάμεσα στις δύο ομάδες.  Στο Βόλο η αναμέτρηση ,κεκλεισμένων των θυρών.

Η “Ενωση” είναι η Πρωταθλήτρια Ελλάδας και θέλει να πάρει και το ντάμπλ  κάτι που έχει να συμβεί απο την περίοδο 1977-78. Είναι η 6η φορά στους τελευταίους 8 τελικούς που δίνει το παρών σε τελικό έχοντας χάσει τέσσερις σερί, τρείς απο τον ΠΑΟΚ και ένα απο τον Ολυμπιακό! Τελευταία φορά που το σήκωσε ήταν  το 2015-16 όταν και κέρδισε τον Ολυμπιακό με 2-1. Αγωνιστικά, ο Αλμέιδα δεν έχει μόνο τον Αραούχο μαζί του, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι κανονικά στη διάθεση του Αργεντίνου που σκέφτεται …αλλαγές. Λογικά κάτω απο τα δοκάρια θα παίξει ο Στάνκοβιτς, ενώ Μήτογλου-Τζαβέλλας προορίζονται για την άμυνα. Θέση στην  ενδεκάδα διεκδικούν και οι Γαλανόπουλος-Ελίασον  -Μάνταλος.

Ο ΠΑΟΚ, που έχει κατακτήσει τους 4 από τους τελευταίους έξι τελικούς( πέρσι έχασε απο τον Παναθηναϊκό) , θέλει να κλείσει τη χρονιά με ένα τρόπαιο αλλά και να πάρει το καλό εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ που μπορεί ,εν μέσω και κατάκτησης του Κόνφερενς απο τη Φιορεντίνα, να τον στείλει στους ομίλους της διοργάνωσης! Ο Λουτσέσκου δεν θα έχει μαζί του τον Ολοβέιρα, άρα ο Μπράντον Τόμας θα είναι βασικός,ενώ  φέρεται πως δεξιά θα παίξει ο Βιειρίνια αν και φαβορί είναι ο Σάστρε.

Προϊστορία: 3-3 σε τελικούς, ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τους τρείς πιο πρόσφατους. Φέτος,στο Πρωτάθλημα, η ΑΕΚ  κέρδισε 3 φορές και ο ΠΑΟΚ μία

Εκτίμηση: Αγωνιστικά η ΑΕΚ είναι το φαβορί αλλά σε ένα ματς τα πάντα είναι ικανά  

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 -Κατάκτηση Κυπέλλου απο τον ΠΑΟΚ

(Visited 581 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x