ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LaLiga: Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγιεκάνο

LaLiga: Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγιεκάνο
Spread the love

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ως κίνητρο την 2η θέση και υποδέχεται τη Ράγιο Βαγιεκάνο που δεν πολυπιστεύει πλέον στην 7η θέση.

Σε ένα πολύ επεισοδιακό ματς στο Μεστάγια, λόγω της ρατσιστικής επίθεσης που δέχθηκε ο Βινίσιους, η Ρεάλ έχασε με 1-0 από τη Βαλένθια και έπεσε ξανά στην 3η θέση της βαθμολογίας. Τίποτα δεν πήγε καλά στη ‘’Βασίλισσα’’ που δεν δείχνει και πολύ ενδιαφέρον στη LaLiga, ειδικά μετά τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο 33’ το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Με φάσεις για 2ο τέρμα οι γηπεδούχοι στη επανάληψη, στο τέλος η Ρεάλ μπορούσε την ισοφάριση, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Βινίσιους που ζήτησε πέναλτι και διαμαρτυρήθηκε έντονα. Η πειθαρχική επιτροπή ωστόσο πήρε πίσω την τιμωρία του, και έτσι είναι διαθέσιμος. Δεν ήταν στην αποστολή, η οποία όμως ανακοινώθηκε πριν από την απόφαση. Συνεχίζει εκτός ο εφεδρικός επιθετικός Μαριάνο, ενώ επανέρχεται ο αναπληρωματικός εξτρέμ Εντέν Αζάρ. Χωρίς άλλα προβλήματα για τον κόουτς Αντσελότι που αναμένεται να κάνει αλλαγές στο κέντρο της άμυνας, με τους Αλάμπα, Νάτσο να διεκδικούν τις θέσεις των Μιλιτάο, Ρούντιγκερ.

Από την άλλη πλευρά, η Ράγιο Βαγιεκάνο γνώρισε γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της και μάλιστα αυτή τη φορά στο Βαγιέκας χάνοντας με 2-1 από την Εσπανιόλ και το όνειρο της Ευρώπης έχει απομακρυνθεί πάρα πολύ και πλέον ούτε ο προπονητής δεν πιστεύει στην 7η θέση. Οκτώ σερί ματς δίχως ισοπαλία η Ράγιο, που έχει 10 Over 2.5 στα 11 πιο πρόσφατά της παιχνίδια.

Στα αγωνιστικά, τιμωρημένος είναι Μάριο Σουάρεθ, αλλά εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Βαλεντίν.

Προϊστορία: 13-1-2

Α΄ Γύρος: Ράγιο Βαγιεκάνο-Ρεάλ Μαδρίτης 3-2

Πρόταση: G/G

(Visited 326 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x