ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Δανία: Βίμποργκ – Κοπεγχάγη

Δανία: Βίμποργκ – Κοπεγχάγη
Spread the love

Ματς που θέλουν οι φιλοξενούμενοι για να καπαρώσουν το πρωτάθλημα

Η Βίμποργκ έχασε τις περισσότερες ελπίδες για κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση με την εντός έδρας ισοπαλία που έκανε με την αδιάφορη Μπρόντμπι και πλέον έγινε και αυτή αδιάφορη ,Έτσι πήγε στράφι η εντός έδρας νίκη με 1-0 που έκανε με την Νόρντζελαντ και πλέον η υπόθεση πρωτάθλημα ειναι μεταξύ της Κοπεγχάγης και της Νόρντζελαντ.

Η Βίμποργκ μετρά φέτος 14 νίκες – 8 ισοπαλίες και 8 ήττες και βρίσκεται στην τρίτη θέση με 50 βαθμούς , Φέτος έχει πετύχει 43 γκολ και έχει δεχθεί 33 .

Από την άλλη η Κοπεγχάγη έχει την ευκαιρία με νίκη να τελειώσει το πρωτάθλημα . Βρίσκεται στην πρώτη θέση από την προηγούμενη αγωνιστική όταν η Νόρτζελαντ δεν μπόρεσε να νικήσει τη ν Ααρχους . Η ομάδα της πρωτευουσας μετρά 17 νίκες 4 μόλις ισοπαλίες και 9 ήττες ενώ έχει πετύχει 56 γκολ ( η καλύτερη επίθεση ) και έχει δεχθεί 33.

Τον Απρίλιο και για τα Πλέι οφ η Κοπεγχάγη νίκησε την Βίμποργκ εντός έδρας με 2-1 ενώ με το ίδιο σκορ την είχε νικήσει και για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος .Την τελευταία φορά που έπαιξαν στο Βίμποργκ είχε νικησει η γηπεδούχος ομάδα την Κοπεγχάγη με 4-2 .

Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες ήταν το 2021 με σκορ 1-1 στην έδρα της Κοπεγχάγης

Θα πάμε με τα πολλα γκολ και με την νίκη της Κοπεγχάγης αφού έχει το μεγαλύτερο κίνητρο και είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος

Πρόταση: Over και 2

(Visited 281 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x