ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Serie A

Campionato: Τορίνο -Ιντερ

Campionato: Τορίνο -Ιντερ
Spread the love

Στο Τορίνο η τοπική ομάδα κοντράρεται με την Ιντερ η οποία έχει το μυαλό στο Τσάμπιονς Λιγκ και τον τελικό με την …εξωγήινη Σιτι.

 

Η Γκρανάτα, κλείνει τη σεζόν στο σπίτι τερματίζοντας  8η αλλά θέλει τη νίκη  γιατί έχει ελπίδες για Ευρώπη. Πως θα γίνει αυτό; Aν κερδίσει την Ιντερ , η Γιουβέντους, που είναι 7η, φάει τιμωρία απο την Ευρώπη , αλλά θα θέλει και η Φιορεντίνα να μην πάρει το Κόνφερενς απέναντι στην  Γουέστ Χαμ. Οι “Βιολα” είναι 9οι αλλά και ισόβαθμοι με το Τορίνο.  Μετρά 4-3-1 στα τελευταία 8 παιχνίδια της και πιο πρόσφατο το 0-4 επί της Σπέτσια! Εντός έδρας ,ωστόσο, έχει να κερδίσει απο τις 6-3 (1-0 τη Μπολώνια) Εκτοτε μέτρησε 0-3-3 στα τελευταία έξι εντός.

Η Ιντερ  πήρε τον δεύτερο τελικό της σεζόν, μετά το Σούπερ καπ με τη Μίλαν, στο 2-1 επί της Φιορεντίνα για το Κύπελλο Ιταλίας ενώ  νίκησε με 3-2 την Αταλάντα και “κλείδωσε” την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ . Μπορεί, αν χάσει η Λάτσιο απο την Εμπολι και κερδίσει η ίδια το Τορίνο να τερματίσει 2η . Μετρά 5-0-1 στα τελευταία έξι παιχνίδια ,ενώ εκτός έδρας  8-3-7. Βέβαια υπάρχει και το Τσάμπιονς Λιγκ  το οποίο θέλει να κατακτήσει και να βρεθεί κεί ως κάτοχος.

Προϊστορία: 2-1-2 στα τελευταία ματς, πέρσι 1-1

Εκτίμηση: Από σημείο θα πάω με γκολ γκολ και οβερ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ και οver

(Visited 621 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x