ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Διεθνή φιλικά: Ουρουγουάη – Νικαράγουα   

Διεθνή φιλικά: Ουρουγουάη – Νικαράγουα   
Spread the love

Στο θρυλικό «Σεντενάριο» το τρίτο κατά σειρά φιλικό της Ουρουγουάης μετά το Μουντιάλ και πρώτο εντός έδρας, στο οποίο κάνει πρεμιέρα στον πάγκο της ο 67χρονος Αργεντινός, Μαρσέλο Μπιέλσα.

Οδυνηρός αποκλεισμός για την Ουρουγουάη στην φάση των ομίλων του πρόσφατου Μουντιάλ, με απόλυτα λογική την απομάκρυνση από τον πάγκο του 48χρονου Ντιέγκο Αλόνσο. Ο αποκλεισμός μάλιστα στην φάση των ομίλων του παγκοσμίου κυπέλλου ήταν και η αρχή της ανανέωσης για την ομάδα της Ουρουγουάης στα φιλικά που ακολούθησαν, καθώς ήρθε το τέλος για τους Μουσλέρα, Γκοδίν, Καβάνι και Σουάρες. Ισοπαλία με 1-1 στο Τόκιο με την Ιαπωνία, παρά το γεγονός πως η Ουρουγουάη βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο τριάντα οκτώ με τον Βαλβέρδε, ενώ 1-2 ακολούθως στην Σεούλ σε βάρος της Νότιας Κορέας, με υπηρεσιακό στον πάγκο τον Μαρσέλο Μπρόλι. Ντεμπούτο σήμερα όπως προαναφέρθηκε για τον Μαρσέλο Μπιέλσα, ενώ ακολουθεί και δεύτερο συνεχόμενο φιλικό στο «Σεντενάριο» σε έξι μέρες με την Κούβα.

Η Νικαράγουα από την πλευρά της, πραγματοποίησε την έκπληξη στον όμιλο της στην 2η κατηγορία του Concacaf Nations League και πήρε την άνοδο σε βάρος του Τρινιντάντ. Ακολούθησε η ήττα με 2-3 σε φιλικό με την ομάδα του Παναμά, στο οποίο έπεσε «θύμα» ανατροπής με δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τη Νικαράγουα να έχει στο τιμόνι της τον 61χρονο Χιλιανό, Μάρκο Αντόνιο Φιγκουερόα. Σπουδαιότερο όνομα ο 24χρονος μέσος Μόντες που αγωνίζεται στην πρωτοπόρο του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, Μποταφόγκο.

Στο στοιχηματικό κομμάτι του συγκεκριμένου φιλικού, οι τιμές είναι απελπιστικά χαμηλές ακόμα και σε ειδικά στοιχήματα τερμάτων, επιλέγοντας το N/G, για κάτι ελαφρώς πιο ελκυστικό, ελπίζοντας ταυτόχρονα η Νικαράγουα μην γράψει ιστορία σκοράροντας στο θρυλικό «Σεντενάριο».

Εκτίμηση:  N/G

(Visited 863 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x