ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουηδία: Aριάνα – Άνγκελχολμς

Σουηδία: Aριάνα – Άνγκελχολμς
Spread the love

Η Αριάνα έχει χάσει έδαφος για την άνοδο ενώ η Άνγκεχολμς προσπαθεί να βγει από την επικίνδυνη ζώνη

Η Αριάνα έμεινε στο 0-0 με την Τορν εκτός έδρας και είναι στην 6η θέση με 17 βαθμούς . Έχει ένα αήττητο σερί με τρία ματς αλλά συνολικά μετρά 5 νίκες – 5 ήττες και δύο ισοπαλίες. Στα ματς της έχουμε συνήθως πολλά γκολ με αποτέλεσμα να έχει πετύχει 16 τέρματα και να έχει δεχθεί 14. Ασφαλώς και ψάχνει την άνοδο αλλά έχει χάσει πολύτιμο έδαφος και έχει μείνει πίσω από την ζώνη της ανόδου 10 βαθμούς

Από την άλλη Άνγελχολμς έχει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία αλλά κατάφερε να νικήσει στην τελευταία αγωνιστική και από την τελευταία θέση και στην 16η , βρέθηκε στην 13 και είναι οριακά εντός επικίνδυνης ζώνης . Έχει 12 βαθμούς με 4 νίκες και 8 ήττες , έχει δεχθεί 21 γκολ αλλά έχει πετύχει μόλις 5!!!

Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά είναι σίγουρο ότι η Αριάνα είναι το απόλυτο φαβορί για αυτό το ματς και όχι γιατί είναι η γηπεδούχος αλλά απλά γιατί είναι καλύτερη ομάδα . Δεν θα ρισκάρουμε να πάμε με τα πολλά γκολ για τό λόγο του ότι η επίθεση των φιλοξενούμενων είναι σχετικά ανύπαρκτη .

Θα προτείνουμε ένα απλό άσσο που η Αριάνα μπορεί να τον κάνει και ίσως να μην δεχθεί γκολ

Πρόταση : 1

(Visited 210 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x