TENNIS Wimbledon

Wimbledon: Ντομινίκ Τιμ – Στέφανος Τσιτσιπάς

Wimbledon: Ντομινίκ Τιμ – Στέφανος Τσιτσιπάς
Spread the love

Ντομινίκ Τιμ και Στέφανος Τσιτσιπάς έρχονται αντιμέτωποι στον 1ο γύρο του Wimbledon.

Ο Αυστριακός έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά στο γρασίδι φέτος, στο Χάλε, όπου ηττήθηκε από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στην πρεμιέρα του τουρνουά. Από την άλλη πλευρά ο Έλληνας τενίστας προέρχεται από μια όχι και τόσο καλή παρουσία στα warm-up τουρνουά στην grass season έχοντας μόλις μια νίκη στα τελευταία 3 τουρνουά με την τελευταία του παρουσία να είναι στη Μαγιόρκα όπου ηττήθηκε στην πρεμιέρα του απέναντι στον Γερμανό Γιάνικ Χανφμαν.

Αγωνίστηκε και στο τουρνουά επίδειξης στο Boodles, όπου είχε μια νίκη (Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα), αλλά και μια ήττα (Ντούσαν Λάγιοβιτς).

Head to head:Οι δύο τενίστες θα συναντηθούν για 2η φορά μέσα στο 2023, μετά από την δραματική αναμέτρηση του Madrid Open, τον περασμένου Απριλίου με τον Τσιτσιπά να επικρατεί στα 3 set μετά από 2 ώρες και 19 λεπτά, βελτιώνοντας το ρεκόρ του απέναντι στον Αυστριακό σε 4-5.Αυτή θα είναι η πρώτη τους συνάντηση σε γρασίδι, αλλά και η μόλις δεύτερη σε Grand Slam μετά από το Roland Garros του 2018 με τον Τιμ να επικρατεί στα 4 set.

Πρόταση:over 37.5 games

 

(Visited 113 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x