TENNIS Wimbledon

Wimbledon: Αντρέι Ρούμπλεφ – Νόβακ Τζόκοβιτς

Wimbledon: Αντρέι Ρούμπλεφ – Νόβακ Τζόκοβιτς
Spread the love

Αντρέι Ρούμπλεφ και Νόβακ Τζόκοβιτς έρχονται αντιμέτωποι στα προημιτελικά του Wimbledon.

Ο 25χρονος Ρώσος τενίστας, βρίσκεται στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ στον προηγούμενο γύρο επικράτησε με 7-5, 6-3, 6-7(6), 6-7(5), 6-4 σε 3 ώρες και 17 λεπτά του Αλεξάντερ Μπούμπλικ. Κάπως έτσι πέρασε στους «8» του Wimbledon για πρώτη φορά στην καριέρα του. Έγινε, μάλιστα, μόλις ο ένατος εν ενεργεία παίκτης που περνάει στα προημιτελικά όλων των Grand Slam!

Ο Ρούμπλεφ θα προσπαθήσει να σπάσει το σερί των 32 σερί νικών του 36χρονου Σέρβου. Ο Νόλε είναι ένα βήμα ακόμη πιο κοντά προς την κατάκτηση του 8ου τίτλου του στο Wimbledon.Μετά από μεγάλη μάχη με τον Χούμπερτ Χούρκατς, η οποία ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής και διακόπηκε λόγω του προχωρημένου της ώρας, το Νο2 του κόσμου επικράτησε με 3-1 σετ του Πολωνού και πήρε το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του τρίτου Major της χρονιάς.

Head to head:Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που θα κοντραριστούν οι δυο τενίστες, με το h2h να είναι στο 3-1 υπέρ του Νόβακ. Τελευταία φορά έπαιξαν φέτος στο Αυστραλιανό Οπεν, όπου επικράτησε ο Σέρβος με 3-0 σετ.

Πρόταση:over 32.5 games

(Visited 103 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x