ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικό: Γερμανία- Γαλλία

Φιλικό:  Γερμανία- Γαλλία
Spread the love

Η διοργανώτρια στο Euro2024 Γερμανία υποδέχεται την Γαλλία στην Βεστφαλία σε φιλικό παιχνίδι δίχως τον Χάνσι Φλικ ο οποίος απολύθηκε αμέσως μετά την απίστευτη εντός έδρας συντριβή από την Ιαπωνία σε φιλικό ματς με 1-4!

Οι Γάλλοι σκορπάνε τον τρόμο στο διάβα τους στον προκριματικό όμιλο και βγάζουν υγεία το αντιστρόφως ανάλογο με την αποψινή τους αντίπαλο.

Οι Μπλε Σαμουράι επικράτησαν για 2η φορά των Γερμανών μέσα σε 10 μήνες , πρώτη στην τελική φάση του Μουντιάλ τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά τούτη την φορά η συντριβή με 4-1 που γνώρισαν τα πάντσερ μέσα στο σπίτι τους “στοίχησε” στον Χάνσι Φλίκ την θέση του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον Ρούντι Φέλερ να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός.

Η αλήθεια είναι πως ο απολογισμός του Φλικ ήταν τραγικός αφού με αυτόν στον πάγκο η ομάδα κέρδισε μόλις 1/6 παιχνίδια της στο Nations League πέρσι ενώ έμεινε εκτός από την φάση των ομίλων στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ακόμη και στα φιλικά που ακολούθησαν υπέστησαν 4 ήττες στα τελευταία πέντε ματς στα οποία δεν κέρδισαν κανένα με την πιο πρόσφατη χρονικά νίκη τους να είναι το 2-0 επί του Περού σε φιλικό ματς τον περασμένο Μάρτιο. Μάλιστα σε αυτή την αρνητική σειρά των αγώνων αριθμεί και 13 γκολ διαφορά.

 

Η Γαλλία είναι μόλις η μια από τις τρεις εθνικές ομάδες , οι άλλες είναι η Σκωτία και η Πορτογαλία, που τρέχουν το απόλυτο σε νίκες μετά και το πέρας της 5ης αγωνιστικής σε αυτά τα προκριματικά.

Η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία τους είναι στα ύψη αφού είναι μια από τις πρώτες ομάδες που έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της το καλοκαίρι στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η παρέα του Εμπαπέ έχει κερδίσει και στα πέντε παιχνίδια της μέσα στο 2023 και μάλιστα με μηδέν παθητικό αφού έχει επικρατήσει διαδοχικά των: Ολλανδία ( 4-0), Ιρλανδία ( 1-0), Γιβραλτάρ ( 3-0), Ελλάδα (1-0) και Ιρλανδία (2-0) σε αυτή την προκριματική φάση.

Στα αγωνιστικά λείπει ο Ζιρού και πιθανότατα στο “4-2-3-1” θα δούμε τον Κόλο Μουανί στο “9” με τους: Γκριζμάν, Κομάν και Εμπαπέ πίσω του.

Προϊστορία: Η τελευταία νίκη των Γερμανών επί των Γάλλων ήταν στον προημιτελικό του Μουντιάλ το 2014 με 1-0. Από τότε σε έξι αναμετρήσεις τους οι Γάλλοι μετράνε 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.

* Το momentum , η φόρμα και η παράδοση είναι υπέρ των Γάλλων . Πάω με το X2 και το Over 1,5 στο 1,75.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2+ Over 1,5

(Visited 242 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x