Ντόνς και Γκρίμσμπι απειλούν τα φαβορί .
Nτονς-Στόκπορτ
Χωρίς νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια οι Ντόνς που έχασαν από την Κρου με 3-1 και εν συνεχεία έφεεραν 101 μς τη Νοτς Κάουντι εντός έδρας. Εντός έδρας, οι γηπεδούχοι έχουν 2-1-0 ενώ γενικά είναι η ομάδα που μπορείς ,εύκολα, να τη χαρακτηρίσεις κυνική . Και αυτό γιατί σκοράρει όταν δημιουργεί φάσεις, ενώ είναι και ιδαιίτερα προσεκτική στην άμυνα της.
Η Στόκπορτ, ,στα τελευταία ματς παίζει ανόητα. Και αυτό γιατί βάζει γκολ αλλά τα δέχεται κιόλας. Εχασε απο την Μάνσφιλντ (3-2) ,έφερε 3-3 με την Κροουλι ,ενώ νίκησε με 1-2 τη Γουίμπλετον. Εκτός έδρας έχει 1-0-2. Υπάρχουν αρκετές απουσίες στην επίθεση, πιο σημαντική αυτή του φορ Γούτον.
Προϊστορία: 3-0-2, με πιο πρόσφατο το 4-1 του 2009.
Εκτίμηση: Αδιανόητος, έστω και οριακά, ο φαβοριτισμός της Στόκπορτ.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1
Ρέξαμ-Γκρίμσμπι
Η Ρέξαμ είναι μία ομάδα που παίζει φοβερά επιθετικά στην έδρα της και αυτό καταγράφεται από τα 14 γκολ υπέρ αλλά έχει καθέματα στην άμυνα με τα 13 γκολ παθητικό. Η νίκη επί της Ντονκάστερ ήταν αρκετά σημαντική με 12 βαθμούς. Πριν τις δύο νίκες με Τρανμίρ (0-1) και Ντονκάστερ(2-1) είχαν προηγβηθεί δύο ισοπαλίες. (1-1 με Μπάροου και 5-5 με τη Σουίντον).Εντός έχει 2-1-1.
Η Γκρίμσμπι, από την άλλη, είναι αήττητη σε πέντε ματς(2-3-0) με πιο πρόσφατο το 1-1 με την Μπράντφορντ. Ομάδα του 2-3 (5 στα 5) ,ωστόσο εκτός έδρας δεν έχει κάνει νίκη (0-2-1) .
Προϊστορία: 3-2-3 , 4-5 σε αγώνα ανόδου από τη National League
Εκτίμηση: Εδώ οι επιλογές μου θα είναι δύο. Πρώτα το over και εν συνεχεία το Χ2