Champions League ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Αντβέρπ-Σαχτάρ (8ος Ομιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ:  Αντβέρπ-Σαχτάρ (8ος Ομιλος)
Spread the love

Στο Bosuilstadion  στο Αντβέρπ η τοπική ομάδα κοντράρεται με την Σαχτάρ  για τον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Βέλγοι είναι σε ένα μέτριο φεγγάρι με το θετικό ότι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια δεν έχει δεχτεί γκολ αλλά παράλληλαδεν έχει σκοράρει κιόλας. Η αρχή έγινε στην πρεμιέρα των ομίλων με το 5-0 απο τη Μπαρτσελόνα για να ακολουθήσουν τρία σερί 0-0 στο Πρωτάθλημα, τα δύο εντός με Μόλενμπεκ-Γάνδη και το πιο πρόσφατο με τη Γάνδη.  Ο Φαν Μπόμελ τόνισε ότι είναι χαρούμενος  για το  γεγονός ότι η ομάδα δημιουργεί  αλλά και το ότι οι αντίπαλοι  του δεν δημιουργούν  φάσεις εύκολα,αν εξαιρέσουμε την πεντάρα από τη Μπαρτσελόνα. Σημαντική η απουσία του Ντε Λατ στην άμυνα.

Η Σαχτάρ  παραμένει πρώτη στη βαθμολογία της εγχώριας Λίγκας.  Δεν πείθει πάντως με τις εμφανίσεις της  και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ήττα από την Βόρσκλα εντός έδρας (1-2) ,ενώ νωρίτερα είχε αποκλείσει τη Βέρες στο Κύπελλο(0-3) ,έφερε εκτός 1-1 με τη Ρουκ για το Πρωτάθλημα ,ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ έχασε με 1-3 απο την Πόρτο στην πρεμιέρα. Στα σχοινιά βρίσκεται ο προπονητής Φάν Λέουβεν που έχει παίκτες μακροχρόνια απόντες στην άμυνα.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει

Εκτίμηση: Η Αντβέρπ δεν σκοράρει, η Σαχτάρ είναι σε κρίση  και ο προπονητής της είναι ένα βήμα προν την απόλυση . Πάντως ,σε δύσκολες καταστάσεις η  Σαχτάρ βγάζει χαρακτήρα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ 

(Visited 433 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x