ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Tσάμπιονς Λιγκ: Πορτο -Μπαρτσελόνα (8ος όμιλος)

Tσάμπιονς Λιγκ: Πορτο -Μπαρτσελόνα  (8ος όμιλος)
Spread the love

Στο Ντραγκάο, η Πόρτο θέλει να επενδύσει πάνω στο διπλό- απέναντι στη Σαχτάρ – κόντρα στην αγριεμένη Μπαρτσελόνα για τον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Πορτογάλοι έκαναν ονειρεμένο ντεμπούτο στους ομίλους με το 1-3 απέναντι στη Σαχτάρ. Ενα ματς στο οποίο είχαν καταφέρει,απο το 29, να είναι στο 1-3.  Εντυπωσιακό, το δίχως άλλο αποτέλσμα για την ομάδα του Κονσεισάο η οποία δεν πάει με την καλύτερη ψυχολογία  στην εν λόγω αναμέτρηση μιας και έχασε- στο Κλάσικο, από τη Μπενφίκα (1-0 στο Ντα Λουζ).  Ο Σέρζιο Κονσεισάο  δεν θα έχει μαζί του τον στόπερ Πέπε, τον μπακ Ζαιντού ,τον επιθετικό Εβανίλσον και τον στόπερ Μαρκάνο. Στον αντίποδα επιστρέφει ο  ακραίος επιθετικός Πεπέ.

Η Μπαρτσελόνα έκανε ντεμπούτο αλά Μπαρτσελόνα στους ομίλους με το 5-0 απέναντι στην Αντβέρπ. Ωστόσο, στα επόμενα τρία ματς της Λιγκα εμφάνισε προβλήματα με αποτέλεσμα, στο ματς με τη Θέλτα του Δουβίκα να χρειαστεί να κάνει ανατροπή για το 3-2, ενώ στο εκτός΄εδρας με τη Μαγιόρκα πέταξε βαθμούς (2-2) .Στο ματς με τη Σεβίλλη “καθάρισε”  το ..αυτογκολ του Σέρχιο Ράμος στο 76 για το 1-0. Εκτός είναι οι Ντεγιονγκ -Πέδρι και Ραφίνια.

Προϊστορία: Παράδοξο αλλά δεν έχουν παίξει σε ομίλους μεταξύ τους ,παρα μόνο σε ένα τελικό Σούπερ καπ ,το 2011 με την Μπαρτσελόνα κερδίζει 2-0.

Εκτίμηση: Δεν μπλέκω με σημεία και θα προτιμήσω το γκολ γκολ ακι τα πολλά γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ-γκολ /Over

(Visited 473 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x