Επιλογές απο τη Λιγκ 1 με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις αλλά και …παγίδες
Στιβενέιτζ-Ντέρμπι
Με μία νίκη στα τελευταία έξι ματς η Στιβενέιτζ μοιάζει να έχει ρίξει στροφές η να περνάει μία αγωνιστική κρίση καθώς στο ξεκίνημα είχε κάνει τρομερή πορεία αλλά τώρα είναι 7η. Μετρά δύο σερί ισοπαλίες απέναντι σε Βέιλ και Μπρίστολ Ρόβερς,ενώ έςχασε απο την Μπλακπουλ με 3-0. Σε αυτό το κακό διάστημα έχει κερδίσει μόνο τη Γουίγκαν με 1-0. Εντός έδρας έχει 2-4-1.
Η Ντέρμπι, έχει 3-2-1 στα τελευταία έξι αλλά είναι ασταθής. Κατάφερε να δώσει βαθμό στην τραγική Τσέλτεναμ, έχασε απο την Σριούσμπερι αλλά πάλι καλά που κέρδισε την Εξετερ ανεβαίνοντας βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Εκτός έδρας έχει 4-1-2.
Προϊστορία: Δεν υπάρχει τα τελευταία χρόνια
Εκτίμηση: Η Στιβενέιτζ είναι ομάδα που ψάχνεται, ενώ η Ντέρμπι ψάχνει μομέντουμ ..Θα πάω με γκολ γκολ αν και με τραβάει το διπλό.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ
Ρέντιγκ-Πόρτσμουθ
Αναμέτρηση με άρωμα Πρέμιερ Λιγκ στη Λιγκ 1 . Οι γηπεδούχοι είναι σε κακά χάλια, όντας προτελευταίοι με εννιά βαθμούς. Συνολικά έχει 3-1-9 και 3-1-2 εντός έδρας κάτι που καταδεικνύει ότι σε σχέση με εκτός (0-0-7) υπάρχει πρόβλημα. Μετρά τέσσερις σερί ήττες .
Η Πόρτσμουθ,απο την άλλη, την έκανε τη γκέλα με το εκτός έδρας 0-0 με την Πόρτσμουθ. Στο ματς με την Καρλάιλ είχε δώσει δικαιώματα κερδίζοντας στο τέλος και με το ζόρι(1-0) και την πάτησε με την σκληροτράχηλη Κέμπριτζ. Εκτός έδρας έχει 3-3-0.
Προϊστορία: 2-4-3 με πιο πρόφατες δύο σερί νίκες της Ρέντιγκ και τελευταίο διπλό το 2008 στην πρέμιερ λιγκ
Εκτίμηση: Η Ρέντιγκ είναι σε κακό φεγγάρι ,η Πόρτσμουθ θέλει να δείξει ότι δεν τη ζαλίζει η κορυφή
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3
Από τα υπόλοιπα παιχνίδια
Γουίγκαν-Σριούσμπερι 2-3
Μπάρνσλει-Φλίτγουντ 1