Spread the love

Ντέρμπι στο Σαν Σίρο με την Ιντερ να έχει “ανακτήσει” πρόσφατα την κορυφή της βαθμολογίας και τη Ρόμα να ταξιδεύει στη Λομβαρδία για να κάνει τη ζημιά στους “νερατζούρι”…

Από …αγχωτική Ευρωπαϊκή νίκη έρχεται η Ιντερ του Σιμόνε Ιντσάγκι που επικράτησε της Ζάλτσμπουργκ με 2-1 με το τρίποντο να μην έρχεται και τόσο άνετα. Προηγήθηκε με το γκολ του 36χρονου πλεον Χιλιανού φορ Αλέξις Σαντσες μετά απο συνεργασία, δέχτηκε την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο αλλά σχεδόν άμεσα (επτά λεπτα αργοτερα) κερδίζει πέναλτι με τον Τσαλχανογλου να διαμορφώνει το τελικό 2-1 αν και σκοραρε ο Λαουτερο Μαρτίνες με το γκολ να ακυρώνεται από τον ελεγχο του VAR.

Στο πρωτάθλημα μετά την ήττα της Μίλαν από τη Γιουβεντους το περασμένο Σαβατο, επανηλθε στην κορυφή από την οποία είχε “γκρεμιστεί” μετά από μία μάλλον αναπαντεχη ηττα από τη Σασουολο εντος έδρας. Στο τελευταίο της εγχώριο ματς Σαν Σιρο ακολουθησε κι αλλη απωλεια, το 2-2 εντος με Μπολονια παρότι ειχε προηγηθεί με 2-0! Κορυφαία επιθεση της κατηγοριας με 24 γκολ και καλυτερη αμυνα με μολις πεντε παθητικο!

Πάμε και στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο η οποία για την 3η αγωνιστική του Europa League επικρατησε τη Πεμπτη με 2-0 της Σλάβια Πράγας και το χαρακτηριστικό μάλιστα είναι οτι καθάρισε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο έχοντας προηγηθεί μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Εντοάρντο Μποβέ και τον Ρομέλου Λουκάκου να διαμορφώνει το 2-0 στο 17’ .

Στο πρωτάθλημα βελτίωσε την εικόνα της μετά από ένα κάκιστο ξεκίνημα (1-2-3) πήρε τρεις συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Φροζινονε, Καλιαρι, και Μόντσα και ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας αρχίζοντας πλέον να έχει οπτική επαφή με τα Ευρωπαϊκα εισιτήρια! Μόλις μια νικη μαρκιά από τη ρώμα στο πρωταθλημα (1-1-2)

Στα αγωνιστικά νέα των δύο αντιπαλων οι Μάρκο Αρναούτοβιτς και Χουάν Κουαντράδο είναι οι …συνηθεις πλέον απουσίες της Ιντερ ενώ από πλευράς των φιλοξενούμενων “τζαλοροσι” αποντες θα ειναι οι Τάμι Εϊμπραμ, Πάουλο Ντιμπάλα, Λορέντσο Πελεγκρίνι, Κουμπουλά και Ρενάτο Σαντσες και φυσικα ο Ζοσε Μουρίνιο που ειχε αποβληθεί στο ματς κοντρα στη Μοντσα

INTER : Sommer; Pavard, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Thuram, Lautaro.

ROMA: Rui Patricio; Mancini, Llorente, Ndicka; Karsdorp, Cristante, Paredes, Aouar, Spinazzola; Lukaku, Belotti

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (γκολ Λαουτάρο Μαρτινες που στο Τσαμπιονς λιγκ έχει …γκίνια αλλά στο πρωταθλημα τα ..κολλάει)

(Visited 672 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x