ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κρισιούμα – Σαμπάιο Κορέα

Βραζιλία Β΄: Κρισιούμα – Σαμπάιο Κορέα
Spread the love

Πέντε αγωνιστικές για το φινάλε και ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Εριμπέρτο Ούλσε», με την Κρισιούμα να δίνει μάχη ανόδου, την στιγμή που η Σαμπάιο Κορέα βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Να σημειωθεί, πως η πρώτη τετράδα πανηγυρίζει την άνοδο, ενώ υποβιβασμός για τις τέσσερις τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.

Σπουδαίο 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό σε βάρος της τοπικής Κλαμπ Ρεγκάτας με τέρμα του Κλαουντίνιο στο πεντηκοστό λεπτό, με το οποίο η Κρισιούμα ανέβηκε στην 7η θέση και το -2 από την πρώτη τετράδα, μένοντας «ζωντανή» φυσικά στη μάχη της ανόδου. Δύο συνεχόμενα ματς πλέον μπροστά της στο «Εριμπέρτο Ούλσε», στα οποία στοχεύει αποκλειστικά στο τρίποντο, πρώτα με την Σαμπάιο Κορέα και ακολούθως με την ουραγό και υποβιβασμένη Α Μπε Σε. Στην άλλη πλευρά, 0-1 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την πρωτοπόρο Βιτόρια, με την Σαμπάιο Κορέα χωρίς τρίποντο για τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές και σε περιπέτειες, όντας στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Είχαν προηγηθεί, το 0-1 στην έδρα της Λοντρίνα, το 1-1 φιλοξενώντας τη Νοβοριζοντίνο και το εκτός 0-0 με την Σεαρά.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Κρισιούμα και μία ισοπαλία, σε τέσσερα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σαμπάιο Κορέα. Πιο συγκεκριμένα, 1-1 αρχικά το 2015 και οι τρεις νίκες στην συνέχεια της Κρισιούμα, το 1-0 του 2016, το 2-0 του 2018 και το 3-1 του 2022.

Πέντε αγωνιστικές για το φινάλε, με την Κρισιούμα, βλέποντας το πρόγραμμα, να έχει τρία θεωρητικά βατά ματς στο γήπεδο της ή με αντιπάλους αν προτιμάτε στα μέτρα της, την Σαμπάιο Κορέα, την υποβιβασμένη Α Μπε Σε και την αδιάφορη Μποταφόγκο ΣΠ, στα οποία στοχεύει αποκλειστικά στο τρίποντο. Σε περίπτωση μάλιστα που τα καταφέρει, θα πάει με άλλο αέρα στο ντέρμπι ανόδου στην έδρα της Γκουαρανί, εκεί όπου αναμένεται να πέσουν, χωρίς υπερβολή, κορμιά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.337 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x