ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

SuperLeague: Αστέρας- Λαμία

SuperLeague: Αστέρας- Λαμία
Spread the love

Φοβερά ανταγωνιστικό παιχνίδι στο Κολοκοτρώνης ανάμεσα σε δύο ομάδες  που έχουν στόχο την είσοδο στην εξάδα.

Οι γηπεδούχοι  ,με 1-1-2 εντός έδρας, δεν πείθουν . Εχουν μόλις μία νίκη σε έξι ματς και πάρα πολλά αμυντικά προβλήματα που σε συνδυασμό με το  μέτριο επιθετικό κομμάτι τους φέρνουν χαμηλά στην βαθμολογία.

Πιο πρόσφατο το 0-3 απο την ΑΕΚ σε ένα ματς όπου είχαν ευκαιρίες αλλά πίσω ήταν τραγωδία. Στα αγωνιστικά,  ο κόουτς Ράσταβατς  μπορεί να υπολογίζει ξανά στον μεσοεπιθετικό Γιούμπα Ντιαρά, ενώ επιστρέφει και ο Πίτσου Ατιένθα.

Από την άλλη εκτός θα είναι ο  Πέπε Καστάνιο, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και οι  Σίτο, Βίκο και Γκος.

Η Λαμία, από την άλλη, είναι σε καλό φεγγάρι. Μετά το 1-1 με την Κηφισιά νίκησε Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιαννενα ,εντός και τώρα θέλει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί απέναντι στον Αστέρα. Εκτός έχει 0-2-2 .

Ο Βόκολος δεν έχει μαζί του τους  Πάβλοβετς, Μούλα- Στάνκο και Τσιλιανίδη, Νάγκι και Σαραμαντά, και  Σαντάνα.

Η αποστολή της Λαμίας: Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλος, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Τσιλούλης, Τζαγκόεφ, Λόνγκο, Καρλίτος, Τόσιτς, Ακούνια, Κοντονίκος

Προϊστορία: 2-4-2-, πέρσι 3-0 ,0-0

Εκτίμηση : Ακρως ανταγωνιστικό ματς και “κρύβομαι” στο γκολ γκολ

(Visited 713 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x