ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Superleague: Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός

Superleague: Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός
Spread the love

Στη Λεωφόρο, ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον σκληροτράχηλο Πανσερραϊκό.

Οι “Πράσινοι” πρωτόδικα, κέρδισαν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πάτησαν κορυφή και πλέον  με άλλον αέρα υποδέχονται την  ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Βέβαια, στην Ευρώπη, ή ήττα από την Ρεν ,στη Λεωφόρο πάγωσε την καλή διάθεση του Παναθηναϊκού που έβγαλε προβλήματα στην άμυνα ,την ώρα που στην επίθεση δημιουργούσε αλλά δεν μπόρεσε να βάλει άλλο γκολ πέρα απο αυτό της μείωσης για το 1-2 .

Αγωνιστικά, ο Γιοβάνοβιτς στερείται των υπηρεσιών των Χουάνκαρ  -Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν.

Ο Πανσερραϊκός, από την άλλη, είναι φοβερά σκληρή ομάδα αλλά υπάρχουν στιγμές στα ματς που χάνει την αυτοσυγκέντρωση του. Οπως στο πιο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αρη όπου κράταγε το 0-0 στο “Βικελίδης” αλλά δέχτηκε το γκολ στο τέλος και έχασε το αήττητο πέντε αγώνων.

Εκτός έδρας αγνοεί τη νίκη (0-2-2) ,ενώ στο ρόστερ θα είναι ο Ουζμπέκος  μέσος Μασαρίποφ, πρώην της Αλ Νασρ, αλλά θα λείπουν οι Στίνα και Ντάνκερλουιπου δεν είναι 100% έτοιμοι ακόμη και ο τιμωρημένος Πεταυράκης.

Ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή που αναχώρησε για την Αθήνα και αυτοί είναι οι: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Χάγιεκ, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Μορέϊρα, Τομάς, Μούργος, Χατζηστραβός, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Γούλερι, Μπαιροβιτς, Μασαρίποφ.

 

Προϊστορία: Τελευταία κόντρα τους το 2009 όπου οι Σέρρες απέκλεισαν στο Κύπελλο τους “Πράσινους” σε διπλά ματς και νίκη 2-3 στο ΟΑΚΑ

Εκτίμηση: Το 1.25 του Παναθηναϊκού δεν αξίζει. Ωστόσο το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες που πληρώνει πάνω απο 2.00 είναι εξαιρετικό. Ο Πανσερραϊκός θα τα δώσει όλα απέναντι στους “Πράσινους” που είναι το γφαβορί.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

(Visited 462 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x