ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Κόβεντρι- Γουέστ Μπρόμιτς

Τσάμπιονσιπ: Κόβεντρι- Γουέστ Μπρόμιτς
Spread the love

Η Κόβεντρι φιλοξενεί την Γουέστ Μπρόμιτς στο ματς που ρίχνει την αυλαία της τρέχουσας αγωνιστικής με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την νίκη που θα τους απομακρύνει από την ζώνη του υποβιβασμού. Την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι σε πιθανή επικράτηση τους θα βάλουν τις βάσεις για μια θέση στην πρώτη 6άδα του πίνακα.

Οι “Γαλάζιοι Ουρανοί” προέρχονται από τρία σερί ματς δίχως νίκη αφού αρχικά παραχώρησαν μια ισοπαλία με 1-1 στην Νόριτς και ακολούθως γνώρισαν δυο σερί ήττες εκτός έδρας από την Μπρίστολ Σίτι με 1-0 και την Ρόδεραμ με 2-0.

Και να σκεφτεί κανείς πως πριν την προηγούμενη διακοπή για τις εθνικές ομάδες μετρούσαν μόλις 2/11 ήττες αλλά πλέον εκείνο το momentum έχει πάει περίπατο.

Πλέον έχουν μαζέψει έναν μόλις βαθμό στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ενώ έχουν σκοράρει μόλις δυο γκολ σε τέσσερις αγώνες εκ των οποίων το ένα είναι αυτογκόλ ενώ και τα δυο έχουν επιτευχθεί από το 85ο λεπτό και μετά.

Την ίδια ώρα έχουν κρατήσει μόλις ένα clean sheet στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Κάπως έτσι έχουν μείνει στην 20η θέση του πίνακα αλλά στο + 6 από την 22η Ρόδεραμ.

Οι Baggies έχει υποστεί μόλις μια ήττα τον δίμηνο στο πρωτάθλημα αλλά σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει φέρει συνολικά 4 ισοπαλίες για αυτό και βρίσκεται στην 9η θέση αλλά μόλις στο -3 από την πρώτη εξάδα του πίνακα και τις θέσεις των πλέι -οφ.

Προέρχεται από το 2-0 επί της ΚΠΡ και οι σχέση του κόσμου με τον Ισπανό τεχνικό Κάρλος Κορμπεράν έχει εξομαλυνθεί σε ικανοποιητικό βαθμό πλέον.

Ωστόσο η πιθανή πώληση κάποιων παικτών παραμένει υπαρκτό σενάριο όσο δεν βρίσκεται στην αγορά νέος ιδιοκτήτης για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο του συλλόγου.

Προϊστορία: Σε 49 μεταξύ τους παιχνίδια η Κόβεντρι αριθμεί 12 νίκες έναντι 25 της Γουέστ Μπρόμιτς σε όλες τις διοργανώσεις και ανεξαρτήτου έδρας.

* Θεωρώ πως οι φιλοξενούμενοι είναι πιο κοντά στην νίκη αλλά το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι στο Goal. Μην ξεχνάμε πως οι γηπεδούχοι έχουν δεχτεί γκολ στα 8/9 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ενώ την ίδια ώρα οι Baggies έχουν σκοράρει 7 φορές στα τελευταία τρία εκτός έδρας δικά τους παιχνίδια.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 605 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x