ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Γερμανίας: Βόλφσμπουργκ- Λειψία

Κύπελλο Γερμανίας: Βόλφσμπουργκ- Λειψία
Spread the love

Στην VOLKSWAGEN ARENA οι “Λύκοι” της Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την Λειψία σε ένα ματς νοκ άουτ για τους “32” του θεσμού κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας θα οδηγηθούμε στην παράταση και εάν χρειαστεί και στα πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με 3-2 από την Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι στο οποίο αρχικά βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 17ο λεπτό στην συνέχεια το “γύρισαν” προσωρινά σε 1-2 και τελικά το έχασαν με 3-2 δεχόμενοι δυο γκολ σε ένα 2ιλεπτο στο τελευταίο 10λεπτο εκείνης της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η 4η ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια για την ομάδα του Νίκο Κόβατς και εάν ο 52χρονος Κροάτης τεχνικός χάσει και απόψε η κατάσταση ενδεχομένως να είναι και μη αναστρέψιμη αναφορικά με την παραμονή του στον πάγκο του συλλόγου.

Οι “Ταύροι” βρίσκονται βαθμολογικά σε απόσταση βολής από την πρώτη 4άδα της βαθμολογίας στην Μπουντσελίγκα με την πρόσφατη ευρεία νίκη τους επί της Κολωνίας με 6-0. Είχαν προηγηθεί οι επιτυχίες επί της Ντάρμσταντ με 3-1 εκτός έδρας και ενδιάμεσα με το ίδιο σκορ η εντός έδρας νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα για το Τσάμπιονς Λιγκ που έφερε την ομάδα του Ρόουζ ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση τους στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Το Rotation στην 11άδα για τον Ρόουζ είναι δεδομένο αλλά μεσοεπιθετικά οι επιλογές είναι πολλές αφού οι : Οπεντά, Σίμονς, Τίμο Βέρνερ, Κριστόφ Μπάουμγκάρντερ είναι όλοι τους διαθέσιμοι.

Προϊστορία: Η Λειψία έχει κερδίσει και στους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες της απέναντι στην Βόλφσμπουργκ με συνολικό σκορ: 7-0. Συνολικά σε 20 μεταξύ τους παιχνίδια οι “Ταύροι” έχουν κερδίσει στα μισά και αντίστοιχα έχουν χάσει στα 4 από αυτά.

* Οι γηπεδούχοι φαίνεται να βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση και μια διάκριση στο Κύπελλο Γερμανίας απέναντι στην κάτοχο του περσινού και προπέρσινου θεσμού θα είναι απόψε κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενη. Από την άλλη πλευρά, οι “Ταύροι” είναι σε σούπερ φόρμα και έχουν ισχυρό δέλεαρ το 3/3 σε κατακτήσεις Κυπέλλου.

Δεν ρισκάρω με σημείο αλλά θα πάρω σε combo το Over 2,5 με το Goal σε απόδοση 1,70.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 369 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x