ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Ιταλίας: Σαλερνιτάνα – Σαμπντόρια

Κύπελλο Ιταλίας: Σαλερνιτάνα – Σαμπντόρια
Spread the love

Μάχη κυπέλλου με φόντο την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του κυπέλλου Ιταλίας, εκεί που θα περιμένει η… Γιουβέντους στην έδρα της…

 

Αν και αντισταθηκε γνωρισε την ηττα 1-0 από την Τζένοα εκτός έδρας η Σαλερνιτάνα. Η ομάδα του Φιλιπο Ινζαγκι δέχτηκε το γκολ στο πρωτο ημιχρονο αλλά στο δεύτερο είχε τιος φάσεις τουλάχιστον για να παρει τον βαθμο της ισοπαλίας που θα ηταν η δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα μετά το 2-2 με τη Κάλιαρι. Παραμεινει χωρις νικη στο πρωτάθλημα (0-4-6) ενω ακολουθεί το δυσκολο ματς με την πρωταθλητρια Νάπολι.

Οσο για τη Σαμπντόρια ηττήθηκε την Κυριακή στο πρωτάθλημα της Serie B από την Σούντιρολ με σκορ 3-1. Μετα απο ενα ακαρπο πρωτο μερος προηγηθηκε στις αρχες του β’ ημιχρόνου με τον Φακουντο Γκονσαλες αλλά δεν έκανε καλή διαχείριση του ματς και έχασε στις καθυστερήσεις τον …ελεγχο της κατάστασης δεχομενη τρια που αποβληθηκε για εντονες διαμαρτυρίες για την διαιτησία.

Στα αγωνστικα νεα των δυο ομαδων πάντα απών ο Αργερντινος στοπερ και αρχηγος Φεντερικο Φάσιο . Από την πλευρά της η “Σαμπ” εχει αρκετά …θεματάκια καθώς ειναι τραυματιες οι χαφ Πεδρόλα και Μπενεντέτι κι οι μπακ Μούρου, Στογιάνοβιτς, Φεράρι.

Salernitana :Ochoa; Ikwuemesi, Gyomber, Pirola, Bradaric, Mazzocchi; Maggiore, Coulibaly, Candreva, Cabral; Dia

Sampdoria :Stankovic; Depaoli, Ghilardi, Gonzalez, Giordano; Kasami, Yepes, Vieira, Borini; Esposito, Verre

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 / 2-3 γκολ

(Visited 225 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x