ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Τρία απο τα τέσσερα ματς έχουμε σαν επιλογές στη Λιγκ 1  με τις γηπεδούχες να είναι φαβορί.

Ντέρμπι -Νορθάμπτον

Στο Pride Park  η πληγωμένη Ντέρμπι από την ήττα  κόντρα στη Στιβενέιτζ υποδέχεται τη Νορθάμπτον. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιήσαν μία άθλια εμφάνιση απένατι στην πρεοηγούμενη αντίπαλο της χάνοντας με 3-1. Και όλα αυτά αφού ισοφάρισε αλλά στο 45 δέχτηκε γκολ ,δεν κατάφερε  να επιστρέψει και τελικά στο 84  δέχτηκε και το τρίτο γκολ για το τελικό χτύπημα. Εντός έδρας, είναι αήττητη στα τελευταία 4 (2-2-0) , με πιο πρόσφατο το 2-0 επί της Εξετερ.

Η Νορθάμπτον,όντας οριακά πάνω απο τη ζώνη ,με 14 βαθμούς, μοιάζει η ιδανική αντίπαλος για να  “ξυπνήσει” η Ντέρμπι. Τρείς ήττες και μία ισοπαλία σε τέσσερα παιχνίδια  και 2-0-5 με τρεις σερί ήττες μακριά απο το σπίτι της.

Προϊστορία: Το 2020 για το Κύπελλο ,η Ντέρμπι κέρδισε 4-2.

Εκτίμηση: Θεωρώ ότι η Ντέρμπι θα επιστρέψει στις νίκες απέναντι σε μία  μέτρια ομάδα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/over 1.5

 

Γουίγκαν-Τσάρλτον

Βρίσκοντας ισορροπία στις γραμμές και ειδικά στο μεσοαμυντικό κομμάτι ,η Γουίγκαν  έχει καταφέρει να μετρήσει τρεις σερί νίκες με το  ίδιο σκορ(2-0) και να κάνει βήματα ούτως  ώστε να αποφύγει τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Οι δύο νίκες είναι εντός και η έτερη εκτός.  Το γεγονός ότι οι νίκες επιτεύχθηκαν απέναντι σε Εξετερ -Σριούσμπερι και Οξφορντ Γιουν, απο κτά ιδιαίτερη σημασία διότι είναι ομάδες με τους ίδιους στόχους. Εντός μετρά 4-0-2 επιβεβαιώνοντας σε όλα τα ματς το 2-3 τέρματα.

Η Τσάρλτον, απο την άλλη, έχει χάσει απο Λινκολν (3-1) και Μπόλτον (0-2) , αποτελέσματα που την έχουν ρίξει στην 15η θέση της  βαθμολογίας.  Εκτός έδρας είναι απόλυτα άθλια με τρείς ήττες και δύο ισοπαλίες.

Προϊστορία: 5-1-2

Εκτίμηση : Το μομέντουμ λεει άσο και θα  το στηρίξω  όπως και το σύνολο τερμάτων 2-3.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1 η 2-3

 

Γουίκομπ-Κέμπριτζ

Χωρίς νίκη στα τελευταία τρία της παιχνίδια η Γουίκομπ με δύο ισοπαλίες  εκτός με το ίδιο σκορ(2-2) και την ήττα ,εντός έδρας, από την Μπόλτον  με 2-4. Πριν απο αυτά είχε προηγηθεί το 1-4 επί της Φλίτγουντ. Μετρά 3-1-2 εντός έδρας, πιο πρόσφατο το 2-4 απο την Μπόλτον ,ενώ η προηγούμενη ήττα είχε να κάνει με το ματς κόντρα στην Εξετερ (0-3).

Η Κέμπριτζ, κατάφερε, μετά απο οκτώ παιχνίδια(0-4-4) να πανηγυρίσει νίκη. Ενα τρίποντο ,σαν να ήρθε η άνοιξη που λεει και η Βόσσου, απέναντι στην Καρλάιλ με 1-0 και γκολ στο 73 αλλά και την Καρλάιλ να τελειώνει το ματς με 9 παίκτες.  Εκτός έχει 1-1-4 με τελευταία νίκη το 0-2, απέναντι στην Φλίτγουντ, στην πρώτη έξοδο της σεζόν.

Προϊστορία:  5-1-1, πέρσι 2-3 που έσπασε και την κακή παράδοση των άσων της Γουίκομπ.

Εκτίμηση: Η Γουίκομπ τα ανοίγει τα ματς, ενώ η Κέμπριτζ κοιτάει να κόβει το ρυθμό και να ψάχνει λίγες φάσεις,ειδικά εκτός.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 και σαν σημείο ο άσος

 

(Visited 338 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x