ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2 : Μπάροου-Μόρκαμπ

Λιγκ 2 : Μπάροου-Μόρκαμπ
Spread the love

Στο So legal Stadium η Μπάροου φιλοξενεί την Μόρκαμπ για  την 7η αγωνιστική της Λιγκ 2 σε αναβληθέν ματς λόγω κακοκαιρίας.

Η Μπάροου είναι μεν αήττητη αλλά με μόλις τρρεις ισοπαλίες και μία νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έχει παίξει.  Κέρδισε  0-2 τη Φόρεστ Γκρίν, ενώ  έκανε  τρεις ισοπαλίες ,οι δύο εντός και με 0-0 , και μία εκτός έδραςμε τους Ντονς.  Γενικά είναι σε κακό φεγγάρι με μόλις μία νίκη σε 7 ματς(1-4-2).

Εντός έδρας  είναι  αήττητη με 2-4-0 ,αλλά και τρεις  σερί ισοπαλίες ,όλες στο Under, η μία στο 1-1 με τη Κάουντι και οι άλλες δύο κόντρα  σε Γουίμπλετον και Σάλφορντ στο 0-0.

Η Μόρκαμπ,  είναι σε τροχιά πλέι οφ. Μοιάζει ,πραγματικά, ασταμάτητη, βγάζει εξαιιρετικό χαρακτήρα και ,κυρίως, είναι συνεπής. Μετρά 5-2-0  με τέσσερις σερί νίκες, οι δύο πρώτες εκτός απέναντι σε Κόλτσεστερ και Σάτον και οι επόμενες εντός και σερί απέναντι  σε Τρανμιρ και Γουίμπλετον.

Εκτός έδρας έχει τρεις σερί νίκες όλες στο γκολ -γκολ και το over.

Προϊστορία:  Το 2021,η Μόρκαμπ έκανε διπλό (1-2)

Εκτίμηση: Περίεργο ματς απένατι σε δύο διαφορετικές ομάδες.  Ωστόσο η Μόρκαμπ ,που δεν φοβάται, μου μοιάζει πιο φαβορί..

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 σαν σημείο ,Over 2.5 σαν ειδικό 

(Visited 309 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x