ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Ιντερνασιονάλ – Αμέρικα Μινέιρο

Βραζιλία: Ιντερνασιονάλ – Αμέρικα Μινέιρο
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Ιντερνασιονάλ, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, φιλοξενώντας την ουραγό και καταδικασμένη Αμέρικα Μινέιρο, ψάχνοντας το τρίποντο με το οποίο θα βελτιώσει την βαθμολογική της εικόνα και θα έρθει πιο κοντά στο Κόπα Σουνταμερικάνα.  

Να σημειωθεί, πως η πρώτη τετράδα θα βρεθεί απευθείας στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ στα προκριματικά της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής η 5η και η 6η του βαθμολογικού πίνακα. Απευθείας επίσης στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες και η 11η αυτή την χρονική στιγμή Σάο Πάολο, λόγω του ότι κατέκτησε το κύπελλο, ανεξάρτητα της θέσης που θα τερματίσει στο φινάλε του πρωταθλήματος. Οι ομάδες επίσης από την 7η ως και την 13η θέση πηγαίνουν στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ υποβιβασμός για τις τέσσερις τελευταίες.

Αγνώριστη και ευάλωτη αμυντικά η Ιντερνασιονάλ την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Κοριτίμπα, εκεί όπου το 3-4 από την αντίπαλο της ήταν πραγματικό πισωγύρισμα. Είχαν προηγηθεί άλλωστε το εκκωφαντικό 7-1 φιλοξενώντας την Σάντος, όπου ισοπέδωσε την σπουδαία αντίπαλο της και το 2-1 στην έδρα της Βάσκο που έβαλε την ομάδα του Ρίο σε μεγάλες περιπέτειες. Στην αντίπερα όχθη, ένας βαθμός για την καταδικασμένη Αμέρικα Μινέιρο στις πέντε πρόσφατες αγωνιστικές, με την ομάδα του Μπέλο Οριζόντε μάλιστα «θύμα» ανατροπής σε τρεις από τις τέσσερις ήττες της σε αυτό το διάστημα. Τελευταία εξ αυτών το 3-4 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Γκρέμιο, εκεί όπου ήταν για ακόμα μια φορά φιλότιμη, αλλά «πληγώθηκε» από την ευάλωτη αμυντική της γραμμή.

Προϊστορία: Επτά νίκες για την Ιντερνασιονάλ και μία για την Αμέρικα Μινέιρο, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μπέιρα Ρίο» του Πόρτο Αλέγκρε, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Φαβορί η Ιντερνασιονάλ, με το 1,40 όμως που την συνοδεύει αρκετά χαμηλό, ειδικά μετά το κάζο της προηγούμενης αγωνιστικής από την Κοριτίμπα, ειδικότερα όταν η φιλότιμη Αμέρικα Μινέιρο παίζει χωρίς πίεση.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 700 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x