
Στο Ντορτμουντ η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Χοφενχαιμ για τον δεύτερο γύρο του DFP Pokal. Μονο ματς με παράταση και πέναλτι ,αν χρειαστεί.
Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα τελευταία επτά παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις-(5-2-0)-με πιο πρόσφατο το εκτός έδρας 3-3 για την Μπουντεσλίγκα κόντρα στην Αιντραχτ. Εκεί όπου επέστρεψε απο το 2-0 σε 2-2 αλλά και απάντησε ξανα στο 3-2 με το γκολ του Μπραντ στο 84. Στα αγωνιστικά θα γίνει ένα ροτέισον χωρίς όμως τρελές αλλαγές ,ενώ επιστρέφουν στη δράση οι μέσοι Τσαν και Νμετσα.
Η Χοφενχάιμ ,απο την άλλη πλευρά, είναι ομάδα που εντός έδρας δεν πάει καθόλου καλά αλλά εκτός όχι μόνο είναι αήττητοι φέτος αλλά έχει κάνει μόνο νίκες σε έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις και μόνο ένα απο αυτά ,το 0-2 με την Ουνιον είναι under. Αγαπημένα σκορ το 2-3 και 1-3. Στο Πρωτάθλημα κέρδισε με 2-3 τη Στουτγκάρδη. Αγωνιστικά ,oι Καντεράμπεκ και Γκρίλιτς θα είναι οκ να παίξουν όχι όμως και οι Κράμαριτς-Νσόκι που είναι εκτός.
Προϊστορία: 8-2-1 στα πιο πρόσφατα ματς ,ενώ για το Κύπςελλο έπαιξαν στα προημιτελικά και στην παράταση είχε κερδίσει η Ντορτμουντ 3-2. Φέτος για το Πρωτάθλημα ,η αποψινή γηπεδούχος έκανε διπλό.
Εκτίμηση: Αν και η Ντορτμουντ είναι φαβορί, η δυναμική της Χοφενχάιμ εκτός δεν αμφισβητείται..
ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ/Over.