ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ Καπ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ

Λιγκ Καπ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ –  Νιούκαστλ
Spread the love

Σημαντική αναμέτρηση για το Αγγλικό λιγκ καπ (4ος γυρος) διεξάγεται στο “Ολντ Τράφορντ” ανάμεσα στις δύο ομάδες που την περσινή σεζόν είχαν αναμετρηθεί στον τελικό της διοργάνωσης…

 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η κάτοχος του τροπαίου της εν λόγω διοργάνωσης καθώς ήταν η θριαμβευτρια του περσινού τελικού απεναντι στη Νιουκαστλ οπου επικράτησε στο ‘Γουεμπλεϊ” με σκορ 2-0. Στον προηγουμενο γυρο οι “κοκκινοι διαβολοι” απεκλεισαν την Κρίσταλ Πάλας (1-0). Η ομάδα του Τεν Χαχ παντως έρχεται από μία ήττα και μάλιστα εντος έδρας στο ντέτρμπι της πόλης την περασμένη Κυριακή και ο λογος για το 3-0 που έχασε από την συμπολιτισσα Σίτι.

Κακή εμφάνιση ειδικά αμυντικά, θα μπορουσε να έχει χάσει με μεγαλύτερο σκορ, είχε στο μεταξύ τις φάσεις για να σκοράρει κι εκείνη. Μετά ομως από το 0-2, έδειξε να παραδίνεται και να παρουσιαζει πολύ αρνητικη εικονα και ψυχολογία. Πιο πριν χωρίς να ικανοποιησει με την αποδοση και με τη διαρκεια της, ειχε παρει δύσκολες νικες με Μπρέντφορντ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (αμφοτερες με 2-1)

Στον αντιποδα η Νιουκαστλ έχει χάσει το τελευταιο διαστημα τα καλά αμυντικά χαρακτηριστικα της. Μετά από πέντε σερί επίσημα ματς που είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία της, στα πέντε τελευταία της ματς έχει κρατήσει μόνο στο ένα το “μηδέν” πίσω ενω στα αλλα τέσσερα παιχνιδια εχει δεχτει εξι γκολ. Προέρχεται το εκτος εδρας ισοπαλο 2-2 με τη Γουλβς οπου προηγηθηκε δύο φορές αλλα δεν κρατησε τη νίκη στο “Μολινο”

Για τη Γιουναιτεντ ο Τεν Χαχ ετοιμάζει αλλαγές ενω θα λειπουν οι Λισαντρο Μαρτίνες , Λιουκ Σο και Μαλάσια (με τη Σιτι επαιξε αριστερο μπακ ο Λινελοφ!) ενω εδω και καιρο δεν υπολογιζεται ο “απειθαρχος” Τζέιντον Σάντσο. Στον αντιποδα ο Έντι Χάου θα προβει σε μερικο rotation ενώ ετσι κι αλλιως αποντες ειναι ο Ολλανδος μπακ Μποτμαν οι μεσοι Μπαρνς, Άντερσον και Μέρφι λογω τραυματισμων ενω ειναι τιμωρημενος για τη γνωστη υποθεση στοιχηματισμου ο Σαντρο Τοναλι.

Manchester United :Onana; Dalot, Varane, Maguire, Reguilon; Amrabat, Eriksen; Antony, Mount, Garnacho; Hojlund

Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Lascelles, Targett; Willock, Guimaraes, Joelinton; Almiron, Wilson, Gordon

ΠΡΟΤΑΣΗ: Με βαση την επιθετικη ποιοτητα και την αμυντικη ασταθεια και των δυο παμε στο Goal / goal (1.68 στη Betsson)

(Visited 507 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x