ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σκωτία : Μάδεργουελ – Αμπερντίν

Σκωτία : Μάδεργουελ – Αμπερντίν
Spread the love

Δύο ομάδες που τις χωρίζουν 2 βαθμοί αλλά και τέσσερις θέσεις , Δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα και μόνο με νίκη μπορούν να είναι ικανοποιημ΄νες σε αυτό το ματς

Η Μάδεργουελ κατάφερε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 3 νίκες και μία ισοπαλία και 10 βαθμούς αλλά από τότε μετρά 4 ήττες και μία ισοπαλία (στο τελευταίο ματς εντός έδρας με την Ρος με 3-3) . Δηλαδή εδώ και δύο ακριβώς μήνες έχει πάρει ένα βαθμό. Συνολικά έχει 3 νίκες – 2 ισοπαλίες και 4 ήττες – έχει πετύχει 10 γκλ και έχει δεχθεί 12.

Από την άλλη η Αμπερντίν και αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη , έχασε στο τελευταίο ματς εκτός έδρας από την Κιλμάρνοκ με 2-0 . Βέβαια στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές κατάφερε να κάνει δύο νίκες και μία ισοπαλία και να μαζέψει τους 7 από του συνολικά 9 βαθμούς που έχει .

Μετρά 2 νίκες 3 ισοπαλίες και9 4 ήττες και έχει ακριβώς τα ίσια τέρματα με την αντίπαλό της , έχει πετύχει 10 και έχει δεχθεί 12 αλλά έχει ένα ματς λιγότερο .

Η Αμπερτίν νίκησε στα δύο ματς πέρυσι την Μάδεργουελ η οποία όμως πήρε το πρώτο στην έναρξη της σεζόν με 3-2 μέσα στο Πίτοντρι . Στην περίοδο 2021 – 22 η Μάδεργουελ νίκησε αυτη στα τρία ματς και το άλλο έληξε ισόπαλο με 1-1 Θα πάμε με τα πολλά γκολ ποντάροντας στη αναγκη για νίκη που έχουν και οι δύο

Πρόταση : Over

(Visited 235 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x