ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Γκοϊάς – Μπραγκαντίνο

Βραζιλία: Γκοϊάς – Μπραγκαντίνο
Spread the love

Σπουδαίο βαθμολογικά ματς στην Γκοϊανία, με την εντός επικίνδυνης ζώνης Γκοϊάς να παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή, την στιγμή που με τρίποντο η Μπραγκαντίνο θα βρεθεί στην 3η θέση και το -4 από την πρωτοπόρο Μποταφόγκο και θα έχει κάθε λόγο να αξιώνει, ακόμα και πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί, πως η πρώτη τετράδα θα βρεθεί απευθείας στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ στα προκριματικά της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής η 5η και η 6η του βαθμολογικού πίνακα. Απευθείας επίσης στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες και η 11η αυτή την χρονική στιγμή Σάο Πάολο, λόγω του ότι κατέκτησε το κύπελλο, ανεξάρτητα της θέσης που θα τερματίσει στο φινάλε του πρωταθλήματος. Οι ομάδες επίσης από την 7η ως και την 13η θέση πηγαίνουν στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ υποβιβασμός για τις τέσσερις τελευταίες.

Πιο απειλητική η Γκοϊάς στο εντός έδρας ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Βάσκο, αλλά ευχαριστημένη θεωρητικά από το μεταξύ τους 1-1, από την στιγμή που ισοφάρισε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Η αλήθεια πάντως είναι πως η ισοπαλία αλληλοεξουδετέρωσε ουσιαστικά και τις δύο αντιπάλους, από την στιγμή που τις έφερε στο -6 και -7 από την γραμμή της παραμονής αντίστοιχα. Στον αντίποδα, αναβολή στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με την Φλαμένγκο, με τη Μπραγκαντίνο, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 5η θέση και το -7 από την κορυφή, αλλά με ένα ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο Μποταφόγκο και δύο από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα, πρωταθλήτρια Παλμέιρας.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Γκοϊάς, μία και για τη Μπραγκαντίνο και δύο ισοπαλίες, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην Γκοϊανία, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Ματς με χαρακτήρα «τελικού» για την Γκοϊάς, την στιγμή που με νίκη η Μπραγκαντίνο θα βρεθεί όπως προαναφέρθηκε στην 3η θέση και έχοντας και ματς λιγότερο, θα έχει κάθε λόγο να αξιώνει, έστω και από το πουθενά, πρωτάθλημα. Δεν θα μπλέξω με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η πιο συνετή επιλογή.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 914 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x