ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Κολομβίας: Ατλέτικο Νασιονάλ – Περέιρα   

Κύπελλο Κολομβίας: Ατλέτικο Νασιονάλ – Περέιρα   
Spread the love

Στο ουδέτερο «Πολιντεπορτίβο Σουρ», το γήπεδο της Ενβιγκάδο και όχι στο «Ατανάσιο Χιραρντότ» του Μεντεγίν, την έδρα της Ατλέτικο Νασιονάλ, ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα ημιτελικά του κυπέλλου, με την Περέιρα να έχει σημαντικό προβάδισμα, μετά το υπέρ της 2-0 στην πρώτη μονομαχία τους στο γήπεδο της.

Να σημειωθεί, πως στα ημιτελικά του κυπέλλου δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση επικράτησης της Ατλέτικο Νασιονάλ με οποιοδήποτε σκορ αλλά με ένα τέρμα διαφορά, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο πρώτο ημίχρονο στον ημιτελικό στην έδρα της Περέιρα, η οποία βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα στο δωδέκατο λεπτό, με μία κοντινή κεφαλικά του Κιντέρο. Αλλαγή δεδομένων πάντως στην επανάληψη, καθώς η Περέιρα πήρε τα ηνία του ματς, καθώς είχε αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα από την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, φτάνοντας στο 2-0 στο ενενήντα, με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ του Καμπρέρα. Άξιο αναφοράς όμως, πως λίγο πριν το 2-0, η Ατλέτικο Νασιονάλ άγγιξε την ισοφάριση, έστω και κόντρα στην ροή του αγώνα, καθώς είχε μια σπουδαία ευκαιρία, στη μοναδική της επιθετική προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο.

Δύο νίκες σε βάρος της γειτονικής Ριονέγκρο στα προημιτελικά για την Ατλέτικο Νασιονάλ, η οποία «καθάρισε» ουσιαστικά με το 3-0 στην πρώτη μονομαχία τους στην έδρα της αντιπάλου της, ενώ επικράτηση με 2-1 στον επαναληπτικό στο «Ατανάσιο Χιραρντότ». Στην άλλη πλευρά, 0-0 για την Περέιρα στη Μπογκοτά, στην πρώτη μονομαχία της στα προημιτελικά με την Σάντα Φε, φτάνοντας στην πρόκριση με το 2-0 στον επαναληπτικό στο γήπεδο της.

Προϊστορία: Έξι νίκες και μία ισοπαλία για την Ατλέτικο Νασιονάλ, σε επτά ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Περέιρα, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο). Αυτά τα επτά ματς βέβαια στο «Ατανάσιο Χιραρντότ» του Μεντεγίν, καθώς θα είναι τυπικά γηπεδούχος σήμερα στην ουδέτερη έδρα της Ενβιγκάδο.

Εκτίμηση μου, πως η Ατλέτικο Νασιονάλ μπορεί να φτάσει στη νίκη, αν και σε ουδέτερη έδρα, ανεξάρτητα του αν καταφέρει ή όχι να πραγματοποιήσει και την ανατροπή και πάρει φυσικά την πρόκριση.

Εκτίμηση:  1

(Visited 655 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x