ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Κολομβίας: Μιγιονάριος – Κούκουτα  

Κύπελλο Κολομβίας: Μιγιονάριος – Κούκουτα  
Spread the love

Στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά, η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στην κυπελλούχο Μιγιονάριος και την 2ης κατηγορίας Κούκουτα, που είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης.

Να σημειωθεί, πως στα ημιτελικά του κυπέλλου δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Δύο νίκες σε βάρος της Αλιάνσα Πετρολέρα για τη Μιγιονάριος στα προημιτελικά, με την κυπελλούχο Κολομβίας μετά το 2-0 στην πρώτη μονομαχία τους στο «Ελ Καμπίν», να επικρατεί και 2-1 στον επαναληπτικό στην έδρα της αντιπάλου της. Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, το 0-1 του πρωταθλήματος στην έδρα της Αμέρικα Κάλι, σε ένα ματς πάντως περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς η Μιγιονάριος έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα πλέι οφ, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του Κλαουσούρα.

Στην αντίπερα όχθη, η ευχάριστη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης η Κούκουτα, η οποία μάλιστα μετά τις δύο πρόσφατες νίκες στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας σε βάρος της Μπαρανκίγια, «αγκάλιασε» ουσιαστικά και την άνοδο. Δύο προκρίσεις επίσης στην διαδικασία των πέναλτι στους ισάριθμούς γύρους που προηγήθηκαν, μάλιστα εκτός έδρας, πρώτα στη Μπαρανκίγια σε βάρος της Τζούνιορ στην φάση των «16» και στην συνέχεια στο Μεντεγίν κόντρα στην ομώνυμη ομάδα στα προημιτελικά.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Μιγιονάριος, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Κούκουτα.

Φαβορί η Μιγιονάριος, με το 1,30 όμως που την συνοδεύει να μην έχει αξία, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η επιλογή μου, ψάχνοντας κάτι πιο ελκυστικό.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 584 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x