ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ολλανδία: Άγιαξ – Φόλενταμ

Ολλανδία: Άγιαξ – Φόλενταμ
Spread the love

Με νέο τεχνικό τον Φαν Σιπ ο Άγιαξ θα προσπαθήσει να κάνει μπει στο πρωτάθλημα από αυτό το ματς γιατί αν δεν το κάνει τότε θα επιθυνώσει την πιο δυσάρεστη θέση στην Ιστορία του.

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο αλλά ο Άγιαξ βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με 5 βαθμούς με μία νίκη – 2 ισοπαλίες και 5 συνεχόμενες ήττες .

Μπορεί να έχει ένα ματς λιγότερο από την αντίπαλό του αλλά διαθέτει την δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθληματος αφού έχει δεχθεί 21 γκολ σε μόλις 8 αγώνες εν΄ψ έχει πετύχει 13.

Στο τελευταίο ματς με την Αϊντχόφεν προηγήθηκε στο ημίχρονο εκτός έδρας με 2-1 αλλά έχασε με 5-2.

Από την άλλη η Φόλενταμ είναι και αυτή στην επικίνδυνη ζώνη με 7 βαθμούς σε 9 ματς με 2 νίκες μία ισοπαλία και 6 ήττες . Έχει πετύχει 11 γκολ και έχει δεχθεί 19. Όμως στα τρία τελευταία ματς έχει πετύχει 2 νίκες με Ουτρέχτη και Εξέλσιορ και από την τελευταία θέση έχει βρεθεί στην 16η .

Στην παράδοση του ματς οι δύο ομάδες έπαιξαν πέρυσι και ο Άγιαξ νίκησε με 3-2 εκτός έδρας την Φόλενταμ αλλά εντός έφερε ισοπαλία με 1-1 . Τελευταία φορά που νίκησε η Φόλενταμ τον Άγιαξ ήταν το 2008 με 1-0 . Θα πάμε με τα πολλά γκολ ενώ ασφαλώς και η νίκη του Άγιαξ είναι το πρώτο σημείο .

Πρόταση : ΟVER

(Visited 293 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x