ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Ιταλίας: Τορίνο – Φροζινόνε

Κύπελλο Ιταλίας: Τορίνο – Φροζινόνε
Spread the love

Νοκ άουτ αναμέτρηση στο πλαιίσιο του τρίτου γύρου του κυπέλλου Ιταλίας με το νικητή να προκρίνεται στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νάπολι…

Η “γρανατα” του Ίβαν Γιούριτς προέρχεται από σημαντική νίκη 1-0 στην εδρα της Λέτσε για το πρωταθλημα και η …σημαντικοτητα της νίκης μεγαλώνει αν σκεφτεί κανείς ότι δεν είχε σκοράρει στα τέσσερα (!) προηγουμενα παιχνιδια!

Η Τορινο ακομα “ψαχνεται” αγωνιστικά, ειναι σε γενικες γραμμες “σφιχτα” τα παιχνίδια της αλλά ως ομάδα έχει θεμα αποτελεσματικοτητας εχοντας πετύχει μονο επτά γκολ στις 10 πρώτες αγωνσιτικες του καμπιονατο. Ο κοουτς Γιουριτς δεν εχει παλι τους αμυντικους Σχουρς και Σοπί

Στο αντιπαλο στρατόπεδο η ισόβαθμη της Τορινο στο πρωταθλημα Φροζινονε (εχουν κι οι δύο από 12 βαθμους ισοβαθμωντας στην 12η θεση του πινακα) έρχεται από ηττα ..σοκ από την Καλιαρι. Μπηκε στο τελευταιο εικοσαλεπτο του ματς προηγουμενη με 3-0 (!) κι εχασε με 4-3!

Μαλιστα το γκολ της ισοφάρισης καθώς και το τέταρτο τέρμα, τα δέχτηκε στις καθυστερήσεις! Μη διαθεσιμοι για τον Εουζεμπιο που θα προχωρησει σε αρκετες αλλαγες, Ντι Φραντσεσκο οι μεσοι Χαρουί και Τζέλι.

Torino :Milinkovic-Savic; Zima, Buongiorno, Sazonov; Bellanova, Linetty, Tameze, Vojvoda; Radonjic, Seck; Sanabria

Frosinone :Turati; Oyono, Romagnoli, Okoli, Marchizza; Bourabia, Mazzitelli; Caso, Reinier, Garritano; Cheddira

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 γκολ

(Visited 235 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x