ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Ζουβεντούδε – Ιτουάνο   

Βραζιλία Β΄: Ζουβεντούδε – Ιτουάνο   
Spread the love

Τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας και σπουδαίο βαθμολογικά το ματς στο «Αλφρέντο Τζακόνι», με την Ζουβεντούδε να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στην πρώτη τετράδα, την στιγμή που η Ιτουάνο βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Να σημειωθεί, πως οι ομάδες της πρώτης τετράδας πανηγυρίζουν την άνοδο, ενώ υποβιβασμός για τις τέσσερις τελευταίες του βαθμολογικού πίνακα. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι ο μεγαλύτερος αριθμός νικών και στην συνέχεια η διαφορά τερμάτων και η καλύτερη επίθεση.

Τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες για την Ζουβεντούδε, με πιο πρόσφατη το 0-0 της περασμένης εβδομάδας στο Σαλβαντόρ και τη μονομαχία της με την πρωτοπόρο της 2ης κατηγορίας Βιτόρια. Είχαν προηγηθεί, το εκτός 1-1 με την Τομπένσε, το εντός 2-2μ με την Σπορτ Ρεσίφε και το 2-2 φιλοξενώντας τη Λοντρίνα, ενώ βολικό ξεκάθαρα το προχθεσινό 2-2 της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στην Γκοϊανία με τη Νοβοριζοντίνο, καθώς της δίνει την ευκαιρία σήμερα με νίκη να βρεθεί στην πρώτη τετράδα. Στην άλλη πλευρά, από τρεις συνεχόμενες λευκές ισοπαλίες η Ιτουάνο, με πιο πρόσφατη το 0-0 της περασμένης αγωνιστικής φιλοξενώντας τη Μιρασόλ, αλλά και σε περιπέτειες, καθώς η ομάδα του Ιτού αγνοεί το τρίποντο για εννέα συνεχόμενες αγωνιστικές.

Προϊστορία: Το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Ζουβεντούδε, ενώ 1-1 σε αυτό του 1ου γύρου του φετινού πρωταθλήματος στην έδρα της Ιτουάνο.

Τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και τα ψέματα τελειώνουν για την Ζουβεντούδε, η οποία αν θέλει την άνοδο, θα πρέπει να πάρει, εύκολα ή δύσκολα, το τρίποντο στο σημερινό ματς.

Εκτίμηση:  1

(Visited 763 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x