ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Μιρασόλ – Σπορτ Ρεσίφε

Βραζιλία Β΄: Μιρασόλ – Σπορτ Ρεσίφε
Spread the love

Τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας, με τη Μιρασόλ να παίζει τα ρέστα της στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο, ενώ για το τρίποντο που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στη μεγάλη κατηγορία η Σπορτ Ρεσίφε.

Να σημειωθεί, πως οι ομάδες της πρώτης τετράδας πανηγυρίζουν την άνοδο, ενώ υποβιβασμός για τις τέσσερις τελευταίες του βαθμολογικού πίνακα. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι ο μεγαλύτερος αριθμός νικών και στην συνέχεια η διαφορά τερμάτων και η καλύτερη επίθεση.

Αήττητο έξι αγωνιστικών για τη Μιρασόλ, η οποία έχει κάθε λόγο να κάνει όνειρα ανόδου, έστω και αν  με το 0-0 της περασμένης αγωνιστικής στο Ιτού με την τοπική Ιτουάνο, «υποχώρησε» στην 9η θέση και το -3 από την πρώτη τετράδα. Στον αντίποδα, 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Καστελάο» της Φορταλέζα από την τοπική Σεαρά, η οποία αν και διάφορη βαθμολογικά έπαιξε για την ιστορία και το γόητρο της και δεν χαρίστηκε στην Σπορτ Ρεσίφε. Στην 3η θέση βέβαια του βαθμολογικού πίνακα, με την Σπορτ όμως να μπαίνει σε περιπέτειες, ειδικά αν γνωρίσει νέα ήττα στο σημερινό ματς, ειδικότερα όταν ακολουθούν δύο ντέρμπι, με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στο Ρεσίφε και την πρωτοπόρο Βιτόρια στο Σαλβαντόρ.

Προϊστορία: Το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Μιρασόλ, ενώ λευκή ισοπαλία σε αυτό του 1ου γύρου του φετινού πρωταθλήματος στην έδρα της Σπορτ Ρεσίφε.

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, σε ματς με χαρακτήρα «τελικού» τόσο για την φιλότιμη και υπολογίσιμη Μιρασόλ όσο και για την 3η στον βαθμολογικό πίνακα Σπορτ Ρεσίφε.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 573 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x