ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La Liga: Λας Πάλμας – Ατλέτικο Μαδρίτης

La Liga: Λας Πάλμας – Ατλέτικο Μαδρίτης
Spread the love

Διαφορετικούς στόχους έχουν οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα και φαίνεται να τα καταφέρνουν

Η Λας Πάλμας με 3 νίκες στα 4 τελευταια ματς έχει καταφέρει και έχει βρεθεί στην 10η θέση με 14 βαθμούς και φυσικά έχει καταφέρει να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνει από την οποία απέχει πλέον 8 βαθμούς

Στο τελευταίο ματς νίκησε με 2-1 εκτός έδρας την Αλμερία και μετρά πλέον 4 νίκες -2 ισοπαλίες και 5 ήττες . Εχει πετύχει μόλις 8 γκολ σε δέκα ματς και έχει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία . Μάλιστα τα 6 από αυτά τα έχει πετύχει στα 4 τελευταία ματς . Επίσης έχει δεχθεί 10 γκολ και διαθέτει την τρίτη καλύτερη άμυνα .

Από την άλλη η Ατλέτικο μετά την πιο εύκολη από ότι δείχνει το τελικό 2-1, νίκη επί της Αλαβές κατάφερε να βρεθεί τρεις βαθμούς πίσω από την Ατλέτικο και την Χιρόνα ενώ προσπέρασε την Μπαρτσελόνα .\Έχει πετύχει 8 νίκες μία ισοπαλία και μία ήττα και την δεδομένη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα . Μετρά 25 γκολ υπέρ και 9 κα΄τα με την δεύτερη καλύτερη άμυνα .

Στην παράδοση του ματς οι δύο ομάδες έπαιξαν για τελευταία φορά την περίοδο 2017-18 και η Ατλέτικο νίκησε και στα δύο ματς με 3-0 και 5-1 . Τελευταία φορά που η Λας Πάλμας νίκησε την Ατλέτικο ήταν το 2019 ΄ταν επιβλήθηκε με 3-2 εκτός έδρας σε ματς κυπέλλου . Τελευταία ισοπαλία το 1999 και παλί σε ματς κυπέλλου με 2-2 .

Θα παμε με τα πολλά γκολ κυρίως λόγω απόδοσης και φορμαρίσματος της Ατλέτικο

Πρόταση : ΟVER

(Visited 408 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x