ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Superleague: Κηφισιά-ΑΕΚ

Superleague: Κηφισιά-ΑΕΚ
Spread the love

Στην Καισαριανή, η Κηφισιά  κοντράρεται με την ΑΕΚ.

Με μόλις μία νίκη σε εννιά παιχνίδια  (1-4-4) , οι γηπεδούχοι είναι σε μία κατάσταση πάνω απο τη ζώνη αλλά αν δεν βρούν  νικηφόρο μομέντουμ θα έχουν προβλήματα. Μετά το 4-0 απο τον Λυμπιακό, έφεραν 1-1 ,εντός, με Λαμία, 1-1 ,εκτός, με Αρη , 0-0 με  ΟΦΗ,εντός, ίσως σε ένα απο τα χειρότερα τους παιχνίδια,ενώ έχασαν απο το Βόλο, εκτός, με 2-1.  Δεν έχει βρεί πατήματα ο Οζέγκοβιτς μπροστά και η άμυνα δεν πείθει. Γενικά στερείται ισορροπίας.  Πέιος-Γκόμπελιτς και Ιλιεφ είναι εκτός.

 

Η ΑΕΚ ,μετά την ήττα απο τον ΟΦΗ, έκανε τρεις σερί νίκες απέναντι σε Παναιτωλικό-Αστέρα και ΠΑΟΚ, το πιο  πρόσφατο. Εκεί όπου έκανε και το απόλυτα τέλειο ματς  “αναγκάζοντας” τους Θεσσαλονικείς να κάνουν την πρώτη τελική στο 95. Εκτός έδρας έχει 3-0-1.Στα αγωνιστικά ο  Αλεξάντερ Κάλενς προπονήθηκε κανονικά και θέτει υποψηφιότητα για την 11άδα. Ταυτόχρονα και ο Πέτρος Μάνταλος έλαβε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης, ‘υστερα απο τον μικροτραυματισμό του με τον ΠΑΟΚ.. Καλό νέο και η  επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός από τον Τρινιντάντ έχει απουσιάσει έναν μήνα από τις υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά πλέον προπονείται κανονικά σε φουλ ρυθμούς.

Προϊστορία:Σε Σούπερλιγκ δεν έχουν πάιξει,σε αντίθεση με το Κύπελλο εκεί όπου η ΑΕΚ νίκησε μέσα -έξω πριν μία πενταετία.

Εκτίμηση: Η Κηφισιά δεν θέλει να χάσει και θα ψάξει τρόπους να …σοκάρει την ΑΕΚ. Από την άλλη,  η “Ενωση” θέλει να τελειώσει νωρίς τη μπουγάδα, μιας και  υπάρχει το εντός έδρας ματς με Μαρσέιγ για το Γιουρόπα. Ενα παιχνίδι κρίσιμο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2/U4.5 -Σκόρερ Πόνσε-Τσούμπερ

 

(Visited 483 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x