ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

La Liga: Ρεάλ – Βαγιεκάνο

La Liga: Ρεάλ – Βαγιεκάνο
Spread the love

Η Ρεάλ πέρασε από το ντερμπι στη Βαρκελώνη με 2-1 και παραμένει στην πρώτη θέση αλλά έχει συγκάτοικο την Χιρόνα και καλείται να αντιμετωπίσει ακόμα μία έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος την Βαγιεκάνο .

Μετά την νίκη κόντρα στην Μπάρτσα η Ρεάλ έχει 28 βαθμούς είναι στην πρώτη θέση μαζί βέβαια με την Χιρόνα και απέχει 3 βαθμούς από την Ατλέτικο που έχει μας λιγότερο και 4 από την Μπαρτσελόνα . Έχει την καλύτερη άμυνα με 8 γκολ παθητικό και έχει πετύχει 23.

Από την άλλη η Ράγιο είναι στην 7η θέση με 17 βαθμούς και ένα μόνο βαθμό μακριά από την Ευρωπαϊκή ζώνη . Μετρά 4 νίκες – 5 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες . Μάλιστα στα 5 τελευταια ματς έχει 4 ισοπαλίες και μία νίκη .

Στο τελευταίο ματς ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με 2-2 κόντρα στην Σοσιεδάδ ενώ στο προηγούμενο νίκησε εκτός έδρας την Λας Πάλμας με 1-0 . Έχει πετύχει 14 γκολ και έχει δεχθεί 15.

Πέρυσι τα δύο μεταξύ τους ματς ήταν ντέρμπι η Ράγιο νίκησε την Ρεάλ εντός έδρας με 3-02 και η Ρεάλ νίκησε και αυτή στην έδρα της με 2-1 . Ενώ την περίοδο 2018-19 η κάθε ομάδα νίκησε στην έδρα της με 1-0

Την προηγούμενη χρονιά η Ρεάλ πήρε και τα δύο ματς με 1-0 και 2-1 τελευταία ισοπαλία το 2000 όταν το ματς τελειωσε ισοπαλο με 0-0

Θα πάμε με τα πολλά γκολ αφού φέτος και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά

Πρόταση : ΟVER

(Visited 395 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x