ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Χιλή: Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε – Έβερτον Ντε Βίνα

Χιλή: Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε – Έβερτον Ντε Βίνα
Spread the love

Εξ αναβολής αναμέτρηση στο ουδέτερο «Σάντα Λάουρα» του Σαντιάγκο, την έδρα της Ουνιόν Εσπανιόλα, βρίσκοντας την τυπικά γηπεδούχο Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε στην 9η θέση με 34 βαθμούς και την Έβερτον Ντε Βίνα στην 5η με τέσσερις περισσότερους.

Να σημειωθεί, πως η πρωταθλήτρια αλλά και η ομάδα που θα τερματίσει στην 2η θέση θα βρεθούν απευθείας στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ η 3η στα προκριματικά της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής. Οι ομάδες επίσης από την 4η ως και την 7η θέση στο Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ οι δύο τελευταίες υποβιβάζονται.    

Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα για την Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε, το προ ενός περίπου μήνα 2-0 φιλοξενώντας την Άουνταξ Ιταλιάνο και πάλι ως τυπικά γηπεδούχος στο «Σάντα Λάουρα», καθώς το πρωτάθλημα έχει διακοπή, με την σέντρα πάλι το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται. Ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε, καθώς όχι μόνο επέστρεψε στα τρίποντα μετά από εννέα αγωνιστικές, αλλά και γιατί βρέθηκε στο -3 από την πρώτη επτάδα. Στην άλλη πλευρά, σπουδαίο και το προ ενός περίπου μήνα 4-1 στην έδρα της κυπελλούχου και εκ των ουραγών Μαγκαγιάνες, με το οποίο η Έβερτον Ντε Βίνα βρέθηκε στην 5η θέση και σε τροχιά Κόπα Σουνταμερικάνα.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε, μία για την Έβερτον Ντε Βίνα και τέσσερις ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη.

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για μονομαχία δύο απρόβλεπτων ομάδων αλλά ταυτόχρονα και με τον ίδιο στόχο ομάδων, οι οποίες μάλιστα θα βρεθούν αντιμέτωπες μετά από ένα περίπου μήνα αγωνιστικής απραξίας. Ειδικό στοίχημα τερμάτων πάντως η επιλογή μου, καθώς το βαθμολογικό κίνητρο, με τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε είναι τόσο για την Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε όσο και την Έβερτον μεγάλο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 745 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x