ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Αλιάνσα Πετρολέρα – Περέιρα

Κολομβία: Αλιάνσα Πετρολέρα – Περέιρα
Spread the love

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Κλαουσούρα και μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με την Αλιάνσα Πετρολέρα να ψάχνει κόντρα στην αδιάφορη Περέιρα το τρίποντο, αλλά και ευνοϊκά αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς, για να βρεθεί, έστω και τη ύστατη ώρα, στα πλέι οφ.  

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι οκτώ πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας του φετινού Κλαουσούρα συνεχίζουν στα πλέι οφ, εκεί όπου σχηματίζουν δύο ομίλους των τεσσάρων, με τις νικήτριες αυτών στην συνέχεια να διεκδικούν τον τίτλο σε διπλό τελικό.

Τρεις συνεχόμενες ήττες για την Αλιάνσα Πετρολέρα στο πιο κρίσιμο χρονικά σημείο, καθώς «υποχώρησε» στην 9η θέση και το -2 από την πρώτη οκτάδα. Βαρύ 0-3 αρχικά στο Ριονέγκρο από την ομώνυμη ομάδα, 0-1 ακολούθως φιλοξενώντας τη Ντεπόρτες Τολίμα και 0-2 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ατλέτικο Νασιονάλ, ψάχνοντας σήμερα το τρίποντο και ήττα μίας εκ των Τζούνιορ ή Ντεπορτίβο Κάλι. Κάτι βέβαια ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς η Τζούνιορ φιλοξενεί την υποβιβασμένη Ατλέτικο Ουίλα και η Ντεπορτίβο Κάλι θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό στην έδρα της αδιάφορης Τσικό. Στον αντίποδα, αδιάφορη εδώ και καιρό η Περέιρα, η οποία ηττήθηκε 0-2 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Τζούνιορ και η οποία θα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό στην διαδικασία των πέναλτι στον ημιτελικό του κυπέλλου από την Ατλέτικο Νασιονάλ.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Αλιάνσα Πετρολέρα και μία ισοπαλία, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Περέιρα.

Ιδιαίτερα δύσκολη η αποστολή της Αλιάνσα Πετρολέρα, καθώς δεν της αρκεί η νίκη στο σημερινό ματς, αλλά να «αυτοκτονήσει» μία εκ των Τζούνιορ και Ντεπορτίβο Κάλι. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και αν δεν καταφέρει να βρεθεί στα πλέι οφ, εκτιμώ πως θα θέλει το τρίποντο για να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με ψηλά το κεφάλι.

Εκτίμηση:  1

(Visited 810 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x