ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Τσικό – Ντεπορτίβο Κάλι       

Κολομβία: Τσικό – Ντεπορτίβο Κάλι       
Spread the love

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Κλαουσούρα και μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ματς στο «Ιντεπεντένσια» της Τούνχα, με την τοπική Τσικό να είναι αδιάφορη, την στιγμή που η Ντεπορτίβο Κάλι χρειάζεται ένα βαθμό για να βρεθεί στα πλέι οφ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι οκτώ πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας του φετινού Κλαουσούρα συνεχίζουν στα πλέι οφ, εκεί όπου σχηματίζουν δύο ομίλους των τεσσάρων, με τις νικήτριες αυτών στην συνέχεια να διεκδικούν τον τίτλο σε διπλό τελικό.

Επιτυχία θεωρητικά για την Τσικό το 1-1 της προτελευταίας αγωνιστικής στην έδρα της πρωταθλήτριας Μιγιονάριος, αλλά απογοητευτική γενικότερα η εικόνα της στο Κλαουσούρα, ειδικά από την στιγμή που στο Απερτούρα όχι μόνο είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις αλλά βρέθηκε και στα πλέι οφ. Η καλή βαθμολογική συγκομιδή πάντως που είχε στο Απερτούρα, συνάρτηση των βαθμών που μάζεψε στο Κλαουσούρα, της επέτρεψαν να μην κινδυνέψει στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού, με την χρονιά να κλείνει με  θετικό πρόσημο, καθώς βασικός στόχος ήταν η παραμονή.

Στην άλλη πλευρά, πολύτιμο 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την αδιάφορη Τζαγκουάρες, με το οποίο η Ντεπορτίβο Κάλι κατάφερε να βάλει πλάτη την Αλιάνσα Πετρολέρα ή να την στείλει αν προτιμάτε στην 9η θέση και αυτή να «κλέψει», έστω και την ύστατη ώρα την 8η. Για δύο αποτελέσματα στο σημερινό ματς, σημειώνοντας πάντως πως μπορεί να βρεθεί στα πλέι οφ ακόμα και με ήττα, αρκεί να μην κερδίσει την ίδια ώρα η Αλιάνσα Πετρολέρα στην έδρα της την αδιάφορη Περέιρα.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Τσικό, τέσσερις για τη Ντεπορτίβο Κάλι και μία ισοπαλία, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ιντεπεντένσια», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Φαβορί στο σετ των τιμών η Ντεπορτίβο Κάλι, που είναι και η ομάδα που έχει το ισχυρότερο κίνητρο στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Παρ’ όλα αυτά, ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, καθώς όχι μόνο είναι απρόβλεπτη και αν βρεθεί στα πλέι οφ δεν θα είναι μόνο από την αξία της, αλλά και γιατί «αυτοκτόνησε» ουσιαστικά η Αλιάνσα Πετρολέρα και γιατί η Τσικό δεν έχει λόγο να της χαριστεί.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 759 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x