ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Τρία εξ αναβολής για τη Λιγκ 1 με μεγάλο ενδιαφέρον

Γουίγκαν-Πίτερμπορο

Μετά απο τρείς σερί νίκες, η Γουίγκαν την πάτησε  από την Τσάρλτον η οποία την ισοπέδωσε στο πρώτο μέρος(0-3) με την αντίδραση της να έρχεται στο β μέρος αλλά να μην είναι αρκετή για το 2-3.  Επέστρεψε στην …κανονικότητα της στο 0-2 επί της Εξετερ για το Κύπελλο.  Είναι οριακά πάνω απο τη ζώννη με 14 βαθμούς ενώ εντός  μετρά 3-0-3 στα τελευταία έξι .

Η Πίτερμπορο τα βρήκε σκούρα με τη Σάλφορντ(2-2 στο 90) για το Κύπεελο. Νωρίτερα είχε κερδίσει 3-1 τους “μικρούς” της Τότεναμ με 3-1  για το Λιγκ Τρόφι ,ενώ στο Πρωτάθλημα είναι αήττητη σε εννιά παιχνίδια(5-4-0) με δύο σερί διπλά σε Βέιλ(0-1) και Μπλακπουλ(2-4).

Προϊστορία: 0-2-1 , όλα στο under . 0-1 τo 2020 στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους.

Εκτίμηση: Η Πίτερμπορο είναι ομάδα που προσαρμόζεται στον αντίπαλο. Η Γουίγκαν,αν το ματς είναι σετ, πάει καλά, αλλιώς στο ροντέο δεν μπορεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

 

Σριούσμπερι-Μπόλτον

Μετά τις δύο εύκολες ήττες από Μπάρνσλει και Γουίγκαν, εκτός έδρας, ήρθε νίκη -πρόκριση επί της Κόλτσεστερ με 3-2.  Νίκη ανάσα  που ανεβάζει την ψυχολογία για μία ομάδα η οποία  εντός έδρας, τον  τελευταίο καιρό μεταμορφώνεται.  Εφερε 0-0 με την Τσάρλτον και νίκησε Νορθάμπτον και Ντέρμπι με 1-0.

Η Μπόλτον ,απο την άλλη, διέλυσε τη Σόλιχαλ με 4-0 για το Κύπελλο, ενώ νωρίτερα  είχε κερδίσει Γουίκομπ-Τσάρλτον και Νορθάμπτον.  Ομάδα με ισορροπία και καθαρό μυαλό  που και εκτός έδρας βγάζει χαρακτήρα με τρίς σερί νίκες  σε Βέιλ-Γουίκομπ και Τσάρλτον.

Προϊστορία: 2-0-3 ,πέρσι 3-2.

Εκτίμηση: Περιμένω μία Σριούσμπερι να το πάει σετ. Η Μπόλτον  παίζει επιθετικά ,έχει το μομέντουμ και μοιάζει έτοιμη να ξεφύγει απο τα …αλώνια της Λιγκ 1

ΠΡΟΤΑΣΗ:  2-3

 

Ρέντιγκ-Μπριστολ Ρόβερς

Σε κακά χάλια στο Πρωτάθλημα η Ρένεντιγκ με έξι ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία επτά ματς της Λιγκας  που την κρατάνε τελευταία με έξι βαθμούς στον πάτο της βαθμολογίας.  Εντός έδρας έχει χάσει τα τελευταία δύο συν μία ισοπαλία με την Μπέρτον 0-0 και τις ήττες από Φλιτγουντ(1-2) και Πόρτσμουθ (2-3). .Στο Κύπελλο απέκλεισε  τους Ντονς με 3-2.

Οί Ρόβερς  διέλυσαν με 7-2 την Γουιτμπι για το Κύπελλο ,ενώ  στο Πρωτάθλημα έχουν ένα μίνι αήττητο με  1-1 με τη Στιβενέιτζ και  2-1  με τη Νορθάμπτον.  Δεν έχει κερδίσει τα τελευταία τρία στη Λιγκ 1 ,πρίν το 2-1 με τη Νορθάμπτον ,ενώ εκτός έδρας έχει 2-1-4 με τρεις σερί ήττες.

Προϊστορία: Τρεςις σερί νίκες για τη Ρέντιγκ.

Εκτίμηση: Η Ρέντιγκ είναι στοίχημα, οι Ρόβερς βγάζουν ένα χαρακτήρα όσα φάμε και όσα βάλουμε.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αν και η Ρέντιγκ είναι χάλια ,η παράσδοση στην Αγγλία μετράει. Οσιοι το πιστεύετε λέω άσο, οι υπόλοιποι  υπάρχει η επιλογή του over  λόγω Μπρίστολ Ρόβερς.

(Visited 354 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x