ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Τσάμπιονς Λιγκ: Ερυθρός Αστέρας- Λειψία ( 7ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Ερυθρός Αστέρας- Λειψία ( 7ος όμιλος)
Spread the love

Στο Βελιγράδι ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Λειψία με τους πρωταθλητές Σερβίας να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί αναφορικά με την πρόκριση και τους Γερμανούς να στοχεύουν σε μια back to back νίκη απέναντι τους για να αγκαλιάσουν την 2η θέση και την πρόκριση μαζί με τους “πολίτες”.

Η ομάδα του Ισραηλινού τεχνικού Μπαχάρ καλείται απόψε να προασπίσει ένα αήττητο σερί 25 αγώνων μπροστά στο κοινό της σε όλες τις διοργανώσεις αλλά για να έχει ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης δεν θα την φτάνει απόψε να μην χάσει αλλά να κερδίσει κιόλας.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η πιο πρόσφατη ήττα μπροστά στον κόσμο της ήταν από την Μονακό για το Europa League τον Σεπτέμβριο του 2022.

Επίσης είναι χαρακτηριστικό πως οι πρωταθλητές Σερβίας είναι αήττητοι στα έξι πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς στο Champions League , συμπεριλαμβανομένων και των προκριματικών, ενώ τα τρία από τα τελευταία τέσσερα έχουν λήξει ισόπαλα.

Οι “Ταύροι” κέρδισαν με 3-1 το αντίστοιχο ματς στον α΄ γύρο αλλά από τότε δεν έχουν πανηγυρίσει ξανά νίκη αφού μετράνε back to back ήττες από την Βόλφσμπουργκ (0-1) και την Μάιντς ( 0-2) χωρίς να σκοράρουν ούτε ένα τέρμα στις εγχώριες διοργανώσεις με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 5η θέση του σχετικού πίνακα.

Η αλήθεια είναι πως δυο σερί ήττες εντός των τειχών είχαν να υποστούν από τον περασμένο Απρίλιο αλλά η σημασία της νίκης απόψε που θα ισοδυναμεί σχεδόν με πρόκριση είναι εξ ορισμού τεράστιο κίνητρο για τους παίκτες του Ρόουζ.

Προϊστορία: Το 3-1 στην Red Bulls Arena υπέρ της Λειψίας πριν από δυο εβδομάδες είναι και το μοναδικό παιχνίδι που υπάρχει στην μεταξύ τους παράδοση.

* Ο Ερυθρός Αστέρας διαθέτει μια από τις πιο χαλαρές άμυνες στον θεσμό με 35 γκολ παθητικό στους τελευταίους 11 αγώνες ενώ την ίδια ώρα είναι αναγκασμένος να ρισκάρει στην επίθεση αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης τον αφήνει οριστικά εκτός διεκδίκησης της 2ης θέσης.

Η Λειψία προέρχεται από back to back ήττες δίχως να σκοράρει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Γερμανίας αλλά ξέρει πως αν κερδίσει απόψε στο Βελιγράδι θα “κλειδώσει” σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στα νοκ άουτ.

Περιμένω ένα άναρχο ματς και το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι τα πάνω από δυο τέρματα σε απόδοση 1,55.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 540 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x