ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Champions League: Μίλαν – Παρί Σεν Ζερμέν (6ος ομιλος)

Champions League: Μίλαν – Παρί Σεν Ζερμέν (6ος ομιλος)
Spread the love

Ακόμα αναζητάει το πρώτο της γκολ στη διοργάννωση η Μίλαν του Στέφανο Πιόλι με την Παρί να πηγαίνει στο Μιλάνο περισσότερο …υποψιασμένη από ποτέ!

 

Η Μίλαν έρχεται από μία … κακιά ήττα το περασμένο Σαββατο στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Ηττήθηκε με 1-0 εντός από την Ουντινέζε, κάτι που την έφερε σε ακομα περισσότερο δυσμενή θέση στη βαθμολογία, δηλαδή στο -6 από την κορυφή στην οποία …στρογγυλοκαθόταν πριν από τρεις αγωνιστικές!

Εκτοτε τίποτα δεν έχει λειτουργήσει καλά στο πρωτάλθημα. Στα τρία τελευταία ματς στο Καμπιονάτο έχει πάρει μόλις έναν βαθμό, αυτόν στο εκτός έδρας 2-2 με τη Νάπολι πριν από εννέα μέρες κι ενώ στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 2-0, έφτασε όμως στις καθυστερήσεις να δεχτεί μεγάλη ευκαιρία των “παρτενοπέι” για να χάσει τελείως το ματς! Στα άλλα δύο ματς που έδωσε την έδρα της έχασε με 1-0, όχι μόνο από την Ουντινεζε αλλά και από τη Γιουβέντους

Στο Τσάμπιονς λιγκ μετά από τρεις αγωνιστικές όχι μόνο δεν έχει πάρει νικη ακομα αλλα δεν εχει βρει και τον δρόμο προς τα δίχτυα! Κι άν ήταν άγτυχη στην πρεμιέρα με τη Νιουκαστλ εντος έδρας όπου ξεκάθαρα θα έπρεπε να έχει πάρει το τρίποντο, στα άλλα δυο ματς δεν είχε καλή εικόνα, τόσο στο 0-0 στη Γερμανία με τη Μπορουσια Ντόρτμουντ, όσο και στην ήττα με 2-0 στο Παρίσι πριν δυο εβδομάδες από τη σημερινη της αντίπαλο κι ενώ θα μπορούσε να έχει δεχτεί και μεγαλύτερο σκορ.

Στον αντίποδα η Παρί Σεν Ζερμέν του Λουίς Ενρίκε, έχει δείξει μία αστάθεια φέτος στην αποδοση της στο Τσαμπιονς λιγκ. Εντος έδρας δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης νικωντας Ντόρτμουντ (2-0) και Μίλαν (3-0). Ομως τη 2η αγωνιστική στην Αγγλία την έπιασε …θάλασσα κοντρα στη Νιουκαστλ. Ο Λουις Ενρικε ειχε τη …φαϊνή ιδέα να παρατάξει την ομάδα με δύο φορ και να κόψει έναν χαφ από την τριάδα του άξονα με αποτελεσμα να δεχτεί μια …ξεγυρισμένη “τεσσαρα” (4-1) και ένα …σκληρο μαθημα!

Στο εγχώριο πρωτάθλημα έρχεται από την ευκολη εντοςε έδρας νίκη επι της Μονπελιε την Παρασκευή με 3-0 με τους Λι, Ζαϊρ-Εμερί και Βιτινια να σκοραρουν και τον Μαροκινο φουλ μπακ Χακιμι να δινει δυο ασιστ. Ηταν η τεταρτη σερι νικη για τους Παριζιανους στο “Σαμπιονά” και βρισκονται στο -1 από την κορυφή (Νις) ενω το Σαββατο φιλοξενειται από τη Ρεμς.

Από πλευράς Μίλαν θα λειπουν οι Καλντάρα, Μπενασέρ, Σπορτιέλο, Πελεγκρίνο. Ο Γαλλος αριστερος μπακ Τεο Ερναντές ηταν θεωρητικα αμφιβολος αλλά μοιαζει σχεδον σιγουρο οτι θα ξεκινησει. Αντίστοιχα οι απουσίες της Παρί ειναι Νουνο Μεντες, Κιμπεμπέ, Σερχιο Ρίκο ενώ δύσκολα θα προλαβουν οι Μαρκο Ασενσιο και Κέιλορ Νάβας.

Τεσσερις φορες εχουν συναντηθει στα κυπελλα Ευρώπης οι δυο ομαδες με δυο νικες Μιλαν και δυο ισοπαλίες. Στον ημιτελικό του Τσαμπιονς λιγκ του 1994-95 τα πιο σημαντικα ραντεβου τους με δυο Ιταλικές νικες (2-0, 1-0)

AC Milan: Maignan; Calabria, Tomori, Thiaw, T. Hernandez; Musah, Reijnders, Loftus-Cheek; Pulisic, Giroud, Leao

Paris Saint-Germain: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Skriniar, L. Hernandez; Dembele, Ugarte, Zaire-Emery, Lee; Kolo Muani, Mbappe

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 704 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x