ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Champions League: Πόρτο -Αντβέρπ(8ος Ομιλος)

Champions League: Πόρτο -Αντβέρπ(8ος Ομιλος)
Spread the love

Στο Οπόρτο η ομάδα του Κονσεισάο φιλοξενεί την Αντβέρπ για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι  έχουν κατσαφέρει να μαζέψουν έξι βαθμούς και να κυνηγούν την Μπαρτσελόνα με το εκπληκτικό της υπόθεσης να είναι ότι οι δύο νίκες είναι εκτός και απόλυτα εμφατικές. 1-3 τη Σαχτάρ στην πρεμιέρα και 1-4 τους Βέλγους την προηγούμενη αγωνιστική. Στο Πρωτάθλημα,υπέστησαν ήττα -σοκ απο την Εστορίλ, χάνοντας στο “Ντραγκάο” με 0-1 χάρις σε γκολ του Χόλσγκροουβ που παίζει δανεικός από τον Ολυμπιακό!

Αγωνιστικά, εκτός είναι ο εξκτρέμ Γκαλένο-ο μέσος Χάιμε και ο αμυντικός Βέντελ.

Η Αντβέρπ, από την άλλη,  ψάχνει την υπέρτατη υπέρβαση. Το απόλυτο 0 με τέρματα 3-12 και μία “μάχη” με τη Σαχτάρ για την 3η θεση που πιθανώς θα κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι. Μετά το 1-4 απο την Πόρτοκαι την ήττα απο την Μπρίζ  και άλλη μία απο τη Σαρλερουά, η Αντβέρπ απέκλεισε τη Λιρς απο το Κύπεςλλο(1-4) και κέρδισε, δύσκολα, τη Γκενκ με 3-2. Κα γράφουμε δύσκολα γιατί κέρδιζε 3-0 στο πρώτο μισάωρο και παραλίγο να χάσει. Πρόβλημα αποτελεί η απουσάι του κίπερ Μπουτέζ που ε΄μεινε Βέλγιο μιας και γεννάει η συζυγος του και του έμπειρου Αλντερβάιρελντ απο τα στόπερ.

Προϊστορία: 1-4στο πρώτο ματς.

Εκτίμηση: Συνήθως ήττες σαν αυτή με την Εστορίλ ξυπνάνε ομάδες σαν την Πόρτο. Η Αντβέρπ είναι ομάδα σκληρή και θα παλέψει.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ -γκολ

(Visited 519 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x