ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Champions League: Λάτσιο – Φέγενορντ (5ος Ομιλος)

Champions League: Λάτσιο – Φέγενορντ  (5ος Ομιλος)
Spread the love

Σε κακο φεγγαρι η Λάτσιο, ψάχνει το καλό αγωνιστικο της πρόσωπο υποδέχεται τη Φέγενορντ που δεν είναι υπερβολη να πούμε οτι ειναι η πιο φοιρμαρισμενη ομάδα του ομιλου του οποίο ειναι και πρωτοπόρος…

Η ήττα της Λάτσιο στο Ροτερνταμ στην 3η αγωνιστική των ομίλων προβλημάτισε τον Μαουριτσιο Σάρι κυρίως λογω της εμφάνισης καθώς οι Ρωμαίοι παραδόθηκαν στις …ορέξεις της Ολλανδικής ομάδας. Κυρίως η εμφάνιση (εχανε 3-0 μεχ τι το 82’ οπου μειωσε με πεναλτι) ήταν το πρόβλημα αλλά και σε τελική ανάλυση και η ήττα αφού έπεσε πλέον στην τριτη θεση με 4 βαθμούς σε τρεις αγώνες.

Στο καμπιονάτο την περασμένη Παρασκευή ηττήθηκε εκτος εδρας απο την Μπολόνια με 1-0. Θα μπορουσε να έχει ανοίξει εκείνη το σκορ αλλά μετά το γκολ που δέχτηκε στο ξεκινημα του β’ μερους δεν είχε επαρκή αντίδραση και έχασε το ματς. Εχει απομακρυνθει από τις πρώτες θέσεις στη βαθμολογια, ειναι 9η με 16 βαθμους και η θετικη διαθεση από τις τρεις σερι νικες που ειχε κανει νωριτερα στο πρωτάθλημα έχει πλέον …χαθει!

Εχει αρχίσει να δείχνει μεγάλο πρόβλημα παραγωγικοτητας τώρα τελευταία καθώς αναμεσα στις ήττες από Μπολονια και Φεγενορντ είχε νικήσει 1-0 τη Φιορεντινα και πάλι σκοραρε με πεναλτι στο 90+5’! Πρέπει να λύσει το …συντομοτερο το προβλημα στο γκολ ο Σάρι καθώς υπάρχει και το “derby della capitale” την Κυριακη κοντρα στη Ρόμα για το πρωτάθλημα.

Οσο για την φιλοξενουμενη Φεγενορντ , έρχεται από τη νίκη με ανατροπή που πετυχε το περασμένο Σαββατο στην έδρα της Βαλβαϊκ. Ειχε προηγηθει η ηττα από τη Τβέντε που διεκοψε το νικηφορο σερι της επτα αγωνων στο εγχωριο πρωτάθλημα. Είναι ωστοσο στο -7 από την κορυφή (Αϊντχοφεν)

Η παρουσια της στην Ευρωπη παντως ειναι και φετος εντυπωσιακη (περσι εφτασε προημιτελικά Γιουρόπα , πρόπερσι τελικο Κονφερενς!) Ειναι στην κορυφη του γκρουπ μετά την νικη με τρομερη εμφανιση με 3-1 κοντρα στη Λάτσιο εντος έδρας. Και στη Μαδριτη οπου έχασε τη 2η αγωνιστικη εδικαιουτο τουλαχιστον τον βαθμο ενω στη πρεμιερα ειχε νικησει τη Σελτικ με 2-0 και θα μπορουσε μεγαλύτερο σκορ.

Ο κοουτς της Λατσιο Μαουριτσιο Σαρι στα αγωνιστικα του αποψινου ματς εχει εκτος τους αμυντικους Καζάλε και Μάρουσιτς, λογικα στον παγκο ο ντεφορμε “καπιτανο” Ιμομπιλε. Στον αντιποδα ο χαφ Μίντεχ ειναι εκτος για τους Ολλανδους που ομως κατω από τα δοκάρια θα έχουν πιθανοτατα παλι τον διεθνη γκολκίπερ Μπάιλοου που αποθεραπευτηκε.

Lazio :Provedel; Lazzari, Patric, Romagnoli, Hysaj; Guendouzi, Rovella, Alberto; Anderson, Immobile, Zaccagni

Feyenoord :Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Zerrouki, Timber; Paixao, Stengs, Ivanusec; Gimenez

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 γκολ (προ μηνός θα ήταν “must” Over αλλά η Λάτσιο τελευταία μας …απογοητευει)

(Visited 333 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x