ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Τζαγκουάρες – Ριονέγκρο    

Κολομβία: Τζαγκουάρες – Ριονέγκρο    
Spread the love

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Κλαουσούρα, με την Τζαγκουάρες να φιλοξενεί στο «Τζαραγκουάι» της Μοντερία την πρωτοπόρο Ριονέγκρο, η οποία θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει, πριν φυσικά την έναρξη των πλέι οφ, αήττητη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι οκτώ πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας του φετινού Κλαουσούρα συνεχίζουν στα πλέι οφ, εκεί όπου σχηματίζουν δύο ομίλους των τεσσάρων, με τις νικήτριες αυτών στην συνέχεια να διεκδικούν τον τίτλο σε διπλό τελικό.

Ήττα με 0-2 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ντεπορτίβο Κάλι, αναίμακτη όμως για την Τζαγκουάρες, καθώς η ομάδα της Μοντερία είχε εξασφαλίσει ήδη την παραμονή. Απόλυτη ισορροπία επίσης στο ρεκόρ της, σε εννέα ματς στο Κλαουσούρα στη Μοντερία (3-3-3), με κίνητρο στο σημερινό ματς, αν βέβαια υπάρχει, να βάλει τέλος στο αήττητο της πρωτοπόρου Ριονέγκρο.

Στην αντίπερα όχθη, επικράτηση με 3-1 φιλοξενώντας την Ενβιγκάδο, με την Ριονέγκρο να είναι σίγουρα 1η στην κανονική διάρκεια του Κλαουσούρα, στοχεύοντας σήμερα στο αήττητο. Έντεκα νίκες και οκτώ ισοπαλίες σε 19 συνολικά ματς, ενώ επιπλέον στόχος η συνολική βαθμολογία όπου είναι 3η και θα προσπαθήσει να πάρει την 2η θέση από την Ατλέτικο Νασιονάλ, για να βρεθεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες σε περίπτωση που η νικήτρια του Απερτούρα, Μιγιονάριος, κατακτήσει στα πλέι οφ και το Κλαουσούρα.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Τζαγκουάρες, δύο για την Ριονέγκρο και ισάριθμες ισοπαλίες, στις εννέα μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στη Μοντερία, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Εκτίμηση μου, πως η Τζαγκουάρες αν και αδιάφορη, θα θέλει να είναι αυτή που θα «κλέψει» στο φινάλε τις εντυπώσεις, βάζοντας τέλος στο αήττητο της Ριονέγκρο. Παρ’ όλα αυτά, το αήττητο αλλά και το Κόπα Λιμπερταδόρες δίνουν κίνητρο στην πρωτοπόρο Ριονέγκρο, η οποία αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, θα φύγει με το «διπλό» από τη Μοντερία.

Εκτίμηση:  2

(Visited 683 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x