Uncategorized

Τσάμπιονς Λιγκ: Άρσεναλ- Σεβίλλη ( 2ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Άρσεναλ- Σεβίλλη ( 2ος όμιλος)
Spread the love

Στο Emirates η Άρσεναλ ούσα 1η στην βαθμολογία με έξι βαθμούς υποδέχεται την Σεβίλλη που είναι στην 3η θέση και στο -4 ενώ ακόμη ψάχνει την “παρθενική” της νίκη φέτος στον όμιλο.

Οι Λονδρέζοι επικράτησαν με 2-1 εκτός έδρας πριν από δυο εβδομάδες και εάν κερδίσουν και απόψε θα εξασφαλίσουν την πρόκριση στα νοκ άουτ δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε της φάσης των ομίλων.

Στο πρωτάθλημα υπέστησαν την πρώτη τους ήττα από την εκκίνηση του στο Νιουκάστλ απέναντι στις “καρακάξες” με 1-0 αλλά ακόμη “βράζουν” με τις αποφάσεις ή καλύτερα τις μη αποφάσεις του διαιτητή και του VAR αφού στην φάση του γκολ του Γκόρντον υπάρχουν τέσσερις (!) πιθανές παραβάσεις.

Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως αντιδράσουν οι παίκτες του Αρτέτα αφού για πρώτη φορά φέτος προέρχονται από back to back ήττες αφού νωρίτερα είχαν ηττηθεί από την Γουέστ Χαμ με 3-1 και συνάμα αποκλειστεί από την συνέχεια του Carabao Cup.

Οι: Τίμπερ, Τόμας Πάρτεϊ θα λείψουν ακόμη καιρό ενώ εκτός παραμένει και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς με τον Εμιλ Σμιθ Ρόου. Αμφίβολος ο αρχηγός Μάρτιν Οντεγκααρντ.

Το ντεμπούτο του Ντιέγκο Αλόνσο στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν άτυχο αφού έχασαν από την αποψινή τους αντίπαλο χάρη σε δυο υπέροχα γκολ από τους Βραζιλιάνους: Μαρτινέλι- Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Ως εκ τούτου, παραμένουν χωρίς νίκη στον όμιλο μετά από τρία παιχνίδια έχοντας μαζέψει δυο βαθμούς από τις ισάριθμες ισοπαλίες απέναντι σε Λανς (1-1) και PSV ( 2-2) στις αντίστοιχα δυο πρώτες αγωνιστικές στο γκρουπ.

Από το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι η ομάδα της Ανδαλουσίας έφερε ακόμη δυο ισοπαλίες απέναντι σε Κάντιθ (2-2) και Θέλτα (1-1) ενώ ενδιάμεσα επικράτησε της άσημης Κιντανάρ με 3-0 για το Κύπελλο.

Δεν έχουν ανακοινωθεί απουσίες της τελευταίας στιγμής και μοναδικός αμφίβολος δίνεται ο Σέρχιο Ράμος.

Προϊστορία: Εκτός από το πρόσφατο 2ιπλο της Άρσεναλ στην Ανδαλουσία με 2-1 οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί άλλες δυο φορές το 2007 στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και πάλι με την Σεβίλλη να κερδίζει με 3-1 εντός και να χάνει με 3-0 στο Λονδίνο.

* Περιμένω αντίδραση από τους Λονδρέζους απέναντι σε μια Σεβίλλη που αριθμεί μόλις μια νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια της και αυτή απέναντι σε ερασιτεχνική ομάδα στο Κύπελλο. Ρισκάρω με το combo του Άσου με το Over 2,5 στο 1,80.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Over 2,5

(Visited 685 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x