ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Τσάμπιονς Λιγκ: Κοπεγχάγη- Μάντσεστερ.Γ ( 1ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ:  Κοπεγχάγη- Μάντσεστερ.Γ ( 1ος όμιλος)
Spread the love

Στο Parken η Κοπεγχάγη έρχεται αντιμέτωπη με την Μάντσεστερ.Γ και παίζει το τελευταίο της χαρτί απόψε για να έχει μια διάκριση στο γκρουπ έχοντας καλή ψυχολογία αφού το αντίστοιχο πρώτο μεταξύ τους ματς το έχασε στις λεπτομέρειες.

Στην αντίπερα όχθη ο Τεν Χάγκ είδε την δική του ομάδα να κερδίζει με το στανιό την Φούλαμ την περασμένη αγωνιστική για την Premier League αλλά έστω και έτσι να σταματά ένα αρνητικό ρεκόρ ηττών και γκρίνιας.

Οι πρωταθλητές Δανίας το πάλεψαν στο Θέατρο των Ονείρων την περασμένη αγωνιστική και τελικά έχασαν με το οριακό 1-0 από ένα τέρμα του Μαγκουάιρ.

Μάλιστα στα χασομέρια ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας Ονάνα απέκρουσε πέναλτι του Λάρσον για να κρατήσει την πολύτιμη νίκη για την ομάδα του.

Με έναν βαθμό συγκομιδή , τον πήραν στην πρεμιέρα τους και στο 2-2 κόντρα στην Γαλατά στην Πόλη ,οι παίκτες του Νέστρουπ πρέπει να κερδίσουν απόψε ή τουλάχιστον να μην χάσουν για να έχουν ελπίδες διάκρισης στον θεσμό.

Δεν έχουν κερδίσει σε κανένα από τους δέκα πιο πρόσφατους αγώνες τους κόντρα σε Εγγλέζικες ομάδες στην Ευρώπη και σε κανένα επίσης από τους έξι πιο πρόσφατους εντός έδρας του στον θεσμό εκ των οποίων οι πέντε είναι ισόπαλοι και οι τέσσερις από αυτούς χωρίς καν σκορ!

Εντός των τειχών προέρχονται από το 2-4 στην έδρα της Ράντερς που τους κράτησε στην κορυφή και στο + 4 από την 2η Μπρόντμπι.

Οι: Κλέμ, Μέλινγκ, Ελιονούσι είναι εκτός δράσης.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” λυτρώθηκαν με τέρμα του αρχηγού τους Μπρούνο Φερνάντες στα χασομέρια τις προάλλες στο Craven Cottage επικρατώντας με 1-0.

Έτσι διέκοψαν ένα αρνητικό σερί με δυο ήττες με το ίδιο σκορ: 3-0 αμφότερες εντός έδρας από την Νιουκάστλ για το EFL και την Μ.Σιτι στο τοπικό ντέρμπι για το πρωτάθλημα.

Κάπως έτσι πλησίασε στο -6 από την πρώτη 4άδα της βαθμολογίας στην Premier League και απόψε θα κυνηγήσει ακόμη ένα 2ιπλο που θα την βάλει εκ νέου για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος κινδυνεύει άμεσα με έναν πρόωρο αποκλεισμό ακόμη και από την Ευρώπη όχι μόνο από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αριθμεί 7/10 νίκες στις προηγούμενες επισκέψεις της στην Δανία αλλά από τις τρεις πιο πρόσφατες έχει ήδη χάσει στις δυο.

Οι: Λισάντρο Μαρτίνεζ, Λουκ Σο, Τίρελ Μαλάσια, Αμάντ Ντιαλό, Σάντσο και ο Κασεμίρο είναι εκτός δράσης.

Προϊστορία: Η Κοπεγχάγη ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Μάντσεστερ.Γ στο Parken για πρώτη φορά από την σεζόν 2006/07 όταν επίσης για την φάση των ομίλων στον θεσμό και κατά σύμπτωση για την 4η αγωνιστική επίσης είχε κερδίσει με 1-0 πανηγυρίζοντας τότε την “παρθενική” της νίκη στον θεσμό.

* Σε απόδοση 2.00 το 1Χ προκαλεί είναι η αλήθεια και με βάση την εικόνα του πρώτου ματς. Ωστόσο με το ανάλογο ρίσκο στην ίδια απόδοση περίπου θα διαλέξω το Under 2,5 αφού το ματς είναι κρίσιμο και για τους δυο ενώ είναι εντυπωσιακό και το στατιστικό με τα τέσσερα 0-0 στις πέντε πιο πρόσφατες ισοπαλίες σε έξι εντός έδρας ματς που αριθμεί η Κοπεγχάγη στον θεσμό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5

(Visited 740 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x