Spread the love

Να κλειδώσει την πρόκριση στην Αυστρία θέλει η φιναλίστ της περσινης διοργάνωσης Ιντερ με τη Ζάλτσμπουργκ να έχει δώσει καλά δείγματα μεσα στο Σαν Σιρο πριν από δυο εβδομαδες…

Η Red Bull Ζάλτσμπουργκ μπήκε …δυναμικά στη φάση των ομίλων με νίκη 2-0 στο “Ντα Λουζ” (σημαντική υποσημείωση όμως ότι η Μπενφίκα έπαιζε απο το 13’ και το σκορ στο 0-0 με παικτη λιγοτερο) αλλά στη συνέχεια γνώρισε δύο ήττες που την έχουν ρίξει στην τρίτη θέση και μάλιστα χωρίς …οπτική επαφή με τους δύο πρώτους του ομίλου(-4).

Βέβαια η νικη στη Λισαβόνα της δίνει μια ανεση αυτή τη στιγμή σε οτι αφορά στην 3η θέση, άρα να συνεχίσει στο Γιουροπα λιγκ που μοιάζει πιο ρεαλιστικος στοχος οπως εχει εξελιχθει η κατασταση. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι και τα τρία ματς του γκρουπ οι Αυστριακοί έχουν επιβεβαιώσει τα 2-3 γκολ (Μπενφικα εκτος 2-0, Σοσιεδαδ εντος 0-2, Ιντερ εκτος 1-2).

Στο εγχωριο πρωταθλημα προέρχεται από την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την εκτος έδρας νίκη επί της Βατενς Τιρόλ με τον Ιβοριανο Καρίμ Κονατέ να ειναι ο πρωταγωνιστής με δύο γκολ. Εξασφάλιστε τη νίκη παντως στις καθθστερήσεις οταν πέτυχε το 0-2. Δεύτερη σερι νίκη στο πρωτάθλημα και μαλιστα χωρις να δεχτεί γκολ.

Από την πλευρά της η Ιντερ είναι επίσης πρωτοπορος στο καμπιονάτο. Διατηρήθηκε στο “ρετιρέ” μετά το 2-1 που επικράτησε μέσα στο Μπέργκαμο το περασμένο Σαββατο με τους Τσαλχανογλου (πεναλτι που κερδισε ο Νταρμιαν) και Λαουτάρο Μαρτινες να σκοράρουν. Ηταν η τριτη συνεχομενη εγχώρια νίκη (1-0 Ρομα, 3-0 Τορινο οι δυο προηγουμενες)

Στους ομιλους του Τσαμπιονς λιγκ μετά το 1-1 στο “Ανοετα” στην πρεμιέρα κοντρα στη Ρεαλ Σοσιεδαδ, ήρθαν μετά δύο νικες στο Σαν Σίρο, 1-0 με Μπενφικα και 2-1 με την αποψινη της αντιπαλο. Η περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης θέλει πάση θυσία νίκη απόψε για να κλειδώσει την προκριση στους 16 αλλά και η πρωτιά είναι ζητουμενο για τον Σινομνε Ιντσάγκι ωστε θεωρητικα να έχει καλύτερη κληρωση στα νοκ άουτ.

Πολλα τα προβληματα για τον προπονητη των γηπεδουχων Γκέρχαρντ Στρούμπερ που έχει εκτός τους σημαντικους Κιάργκαρντ, Τέρζιτς , Καμέρι, Κοϊτά και τους αναπληρωματικους Πιατκόφσκι και Οκό. Για την Ιντερ εκτος ο Γαλλος αμυντικός Παβάρ με σοβαρο τραυματισμο, λειπει και ο Χουαν Κουαδράδο.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Ζόμερ – Μπίσεκ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Νταρμιάν, Φρατέζι, Τσαλχάνογλου, Μκχιταριάν, Κάρλος Αουγκούστο – Σάντσες, Τουράμ.

Red Bull Salzburg: Schlager; Dedic, Solet, Pavlovic, Ulmer; Gourna-Douath, Bidsrup, Sucic; Gloukh; Simic, Konate

Inter : Sommer; Darmian, Acerbi, Bastoni, Bissek, Augusto, Frattesi, Mhitaryan, Calhanoglu, Alexis (Lautaro), Thuram

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 / 2-3 γκολ (“ισχυρή” πιθανοτητα για No Goal)

(Visited 513 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x