ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Champions League: Νάπολι – Ουνιον (3ος ομιλος)

Champions League: Νάπολι – Ουνιον (3ος ομιλος)
Spread the love

Στο “Σαν Πάολο” η Νάπολι του Ρουντι Γκαρσιά έχει την ευκαιρία να “καθαρίσει” την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση των 16 του Champions League με την ομάδα του Βερολίνου να παίζει τα …ρέστα της…

 

Οι “παρτενοπέι” του Γαλλου προπονητή Ρούντι Γκαρσιά στοχεύουν σε μια διακριση στο φετινο Champions League και αποψε έχουν την ευκαιρια να “κλειδώσουν” την πρόκριση με νίκη επι των Βερολινέζων. Με γκολ του Τζάκομο Ρασπαντόρι είχαν επικρατήσει στο αντίστοιχο επι Γερμανικού εδάφους ματς και πήραν το πάνω χέρι σε οτι αφορά στην αναζητηση της 2ης θέσης του γκρουπ.

Αξιζει να σημειωθει πως και στα τρια παιχνιδια της ως τώρα στον όμιλο νίκησε ο …φιλοξενουμενος. Αναμεσα στις νίκες μεσα στη Μπράγκα (2-1) και το Βερολινο (0-1) ειχε μεσολαβήσει η ήττα εντος από τη Ρεάλ Μαδριτης σε ένα εντυπωσιακο παιχνιδι.

Η περσινή πρωταθλήτρια Ιταλίας προέρχεται από την ….απολύτως εντός προγράμματος νίκη στην έδρα της Σαλερνιτάνα το περασμένο Σάββατο με 2-0 χάρη στα γκολ των Ρασπαντορι και Ελιφ Ελμάς. Ειχαν προηγηθει η εντος εδρας ισοπαλία 2-2 με τη Μίλαν οπου έχανε απο νωρις με 2-0 αλλά παραλίγο στο τέλος να ολοκληρώσει την ανατροπ[ή με χαμενη ευκαιρια στο φιναλε και πιο πριν η νικη 3-1 μεσα στη Βερονα. Παραμεινει ομως μακριά από την κορυφή (-7) και μόνο ευκλοη δεν ειναι η υπερπασπιση του περσινού “σκουντέτο”

Στον αντίποδα η Ουνιον Βερολίνου δεν εχει ακομα ποντο στο γκρουπ. Παραλιγο να πάρει εναν βαθμο στη πρεμιέρα όπου έχασε στις καθυστερήσεις από τη Ρεάλ στο Μπερναμπεου και εν συνεχεία ηττηθηκε εντος με 3-2 από την Σπορτιγκ Μπράγκα (κι ενω στο ξεκινημα προηγηθηκε με 2-0!) και 1-0 από τη Ναπολι. Βέβαια ως έδρα δεν χρησιμοποιει το γηπεδο της αλλα το Ολυμπιακο Σταδιο του Βερολίνου κατι που έχει εναντιώσει πολλούς οπαδούς του συλλογου.

Και εντός των συνόρων δεν τα πηγαίνει καλύτερα. Μετράει δώδεκα σερί ήττες σε επίσημα ματς (πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη) και στις πέντε πιο πρόσφατες δεν έχει σημειώσει ούτε γκολ (πιο προσφατο το Σαββατιατικο 0-3 εντος από Αϊντραχτ)! Τελευταια φορα που σκοραρε ήταν με πέναλτι του Λεοναρντο Μπονούτσι στις 07 Οκτωβρίου στο Ντόρτμουντ οταν γύρισε το παιχνίδι μεσα στην έδρα της Μπορουσια σε 2-1 (εχανε 1-0) προτου οι αντίπαλοι της το γυρίσουν σε 4-2. Παραμένει στον πάγκο ο Ελβετος κοουτς Ουρς Φισερ που ειχε οδηγήσει την Ουνιον σε δύο νίκες στις δύο πρώτες αγ βνιστικες και μαλιστα με …τεσσάρες (αμφοτερες 4-1 με Μαϊνς και Νταρμσταντ), έκτοτε ήρθε το …μπλακ άουτ διαρκείας!

Μοναδικο προβλημα για τους γηπεδούχους ο τραυματιας στράικερ Βίκτορ Οσιμέν αν και ο Ρασπαντόρι τον αντικαθιστά επάξια ως τώρα στο σκοράρισμα. Από την άλλη στην Ουνιον επιστρέφουν οι Σβόλοβ, Σάφερ, Γιουράνοβιτς, Ντοέκι και ειναι διαθεσιμοι…

Napoli : Meret; Di Lorenzo, Natan, Rrahmani, Rui; Zielinski, Lobotka, Anguissa; Politano, Raspadori, Kvaratskhelia

Union Berlin:Ronnow; Bonucci, Leite, Knoche; Juranovic, Khedira, Laidouni, Gosens; Becker, Behrens, Kaufmann

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 / 2-3 γκολ (πιθανα σκορ 2-0 / 3-0)

(Visited 577 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x